Dobro jutro, Novi Sade, grade hrabrih vatrogasaca!

Dobro jutro, Novi Sade, grade hrabrih vatrogasaca!

Za "dobro jutro" u našem gradu imali smo još jedan izgoreli auto...

Još uvek se ne znaju detalji, događaj se desio u samom centru grada, ali nekako je previše požara za poslednjih desetak dana.

Počelo je sa zgradom na Limanu, preksinoć je goreo "Tempo", a u međuvremenu je stradalo još nekoliko automobila. Hrabri novosadski vatrogasci svuda su bili na visini zadatka a, kako kažu očevici, osim toga što su radili ono što im spada u opisu posla, oni su bili maksimalno posvećeni i požrtvovani, posebno na Limanu, gde je najviše ljudi moglo biti ugroženo. Hvala im na tome!


Sunce se i danas izborilo s oblacima pa ćemo deo dana biti u plusu i nekako "nagurati" temperaturu do maksimalna 2 stepena iznad nule.

Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Glavobolјa i nesanica su moguće meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana pažnja.

Od juče do danas ujutru, Novi Sad je postao bogatiji za 21 bebu12 devojčica i devet dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donela blizance muškog i ženskog pola.

Bez struje su delovi Novog Sada i Kaća, a bez vode delovi Novog Sada i Petrovaradina.

Kovid bolnici na Mišeluku danas je povećan broj pacijenata u odnosu na juče pa se 201 pacijent leči u ovoj ustanovi, od čega 30 obolelih diše uz pomoć respiratora, što je takođe više nego prethodnog dana. U Srbiji je do sada, prema zvaničnim podacima preminuo 12.461 oboleli, a prema poslednjem preseku zabeleženo je 1.267 novih slučajeva korone. U Novom Sadu su 20. decembra registrovana 52 nova slučava zaraze.

Za lep nastavak dana, zavirite u naš Navigator, pogledajte neki dobar film ili predstavu,  a u 19 sati počinje Koncert najuspešnijih studenata Departmana muzičke umetnosti Akademije umetnosti.

Nadamo se lepšim vestima u nastavku dana.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan