Dobro jutro, Novi Sade, grade izmenjenih trasa

Dobro jutro, Novi Sade, grade izmenjenih trasa

Trenutna temperatura u našem gradu je 2°C, u toku dana će porasti do maksimalnih pet stepeni, oblačno je, a moguća je i kiša.

Moguće su i uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Od meteoropatskih reakcija, očekivani su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa. U saobraćaju je neophodna pažnja.

U periodu od 27. decembra u sedam sati, do 28. decembra u isto vreme, u Betaniji je rođeno 20 beba – 13 devojčica i  sedam dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donela blizance muškog i ženskog pola.

Najavljena su isključenja struje u Novom Sadu, Veterniku, Petrovaradinu, Ledincima i na Čeneju dok je voda, zbog havarije, isključena u delu Starog grada.

Nadamo se da ste se bar malo navikli na izmenu trasa i zatvaranje pojedinih ulica. Od sinoć je zatvoren i deo Ulice Vojvođanskih brigada, a izmena trasa autobusa u ovom delu grada je najavljena još za 25. decembar. Podsećamo da je deo Kisačke ulice blokiran za saobraćaj već mesecima. 

Juče je bilo problema na putevima Fruške gore a, uz proteste građanskih inicijativa, prezentovan je nacrt GUP-a Novog Sada do 2030. godine. Na prostoru Brodogradilišta gradiće se soliteri do 20 spratova.

U Srbiji je, prema poslednjem preseku, zabeleženo 1.249 novih slučajeva korone, preminulo je (zvanično) 27 obolelih, a 26. decembra u Novom Sadu je bilo 36 novozaraženih.  

Za lep nastavak dana, zavirite u naš Navigator, pogledajte neki dobar film ili predstavu, kupite nešto na "Totalnoj novogodišnjoj rasprodaji umetnosti" i za trenutak zaboravite na sumornu svakodnevicu. Na sceni Jovan Đorđević SNP-a u 20 časova počinje Novogodišnji gala koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra dok će u Pozorištu mladih večeras u 19 sati biti izveden mjuzikl "Kosa"

Ako uspete da se naterate da izađete iz toplih domova, čeka vas lepo veče.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Budimo kratki je u trendu

    pre 842 dana i 21 sat

    Partija je zavezala usta svima. Nije više vreme za priču.

    Oceni komentar:
    1
    0