Dobro jutro Novi Sade, grade koga mnogo grâde

Dobro jutro Novi Sade, grade koga mnogo grâde

U Novom Sadu su trenutno 2°C, a najviše što možemo očekivati je da temperatura u toku dana dođe do šestog podeoka. Oblačno je, ali će i Sunce povremeno proviriti.

Očekivana biometeorološka situacija i dalјe će nepovolјno uticati na većinu hroničnih bolesnika, a posebna opreznost savetuje se reumatičarima i osobama sa srčanim obolјenjima. Tipične meteoropatske reakcije mogu biti izražene u jakoj formi. U saobraćaju je i dalјe potrebna opreznost.

U periodu od 26. januara u sedam sati, do 27. januara u isto vreme, u Betaniji je rođena 21 beba – 14 devojčica i sedam dečaka.

Bez struje je  deo Novog Sada, a vodu dva sata u toku pre podneva neće imati ceo Futog i Veternik.

"Infrastruktrua železnice Srbije" upozorava da će se do subote, 29. januara, testiranja na pruzi za velike brzine Beograd–Novi Sad odvijati i u noćnim satima. 

Prema poslednjem preseku, u Srbiji su registrovana 19.063 novozaražena, a od Kovida-19 je zvanično preminulo 37 pacijenataU Novom Sadu je 25. januara zabeleženo 1.320 novobolelih, dok je broj registrovanih aktivnih slučajeva 8.355. Iz Instituta za javno zdravlje Vojvodine napominju da se primećuje jasan porast obolelih u starijim uzrasnim grupama. 

CK13: Nećemo zgradu umesto Crne kuće!

Stanovnici Telepa traže zbor građana zbog izgradnje vijadukta u produžetku Bulevara Evrope


Novosadska udruženja, inicijative i grupe građana traže pomoć od građana u odbrani priobalja, Telepa, Crne kuće... Upozoravaju nas da je Vojvodina postala najmanje pošumljena regija u Evropi... Gde se dede mirni Novi Sad u kom je bilo gušt i ponos živeti? Najviše od svega, bio je po meri čoveka, a sada je, čini se, samo po meri nekih ljudi.

Reci NE Generalnom urbanističkom planu – korak 2

Nema saosećanja sa budućim generacijama (FOTO i VIDEO)


Danas je Sveti Sava, školska slava, pa đaci imaju "slobodan dan".

Repertoar novosadskih bioskopa i pozorišta, kao i ostala gradska dešavanja, potražite u Navigatoru. U Lazinom teletu će biti i svirka benda Osmi dan.

Ako ste, pak, u potrazi za poslom, kliknite OVDE.

Oceni vest:
9
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Kamen'čan

  pre 153 dana i 2 sata

  Novi Sad je bio miran i tih gradić sedamdesetih, kada vas (nas) je pola već došlo a drugih pola još nije...
  Postao preko noći - za dvadesetak godina - VELEGRAD.
  A sad bi seljaci da im bude tih kao selo al' da oni ostanu tu, da se ne vraćaju...

  Oceni komentar:
  0
  3