Dobro jutro, Novi Sade, grade rokenrola

Dobro jutro, Novi Sade, grade rokenrola

U našem gradu je trenutna temperatura jedan stepen u plusu i pada slab sneg, a u toku dana se očekuje maksimalo tri stepena.

Relativno nepovolјna biometeorološka situacija će izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Kod osetlјivih osoba su očekivani depresija, kao i bolovi u zglobovima i mišićima.

Ono što su lepe vesti to je da je u Betaniji za vreme božićnih praznika rođeno 46 beba – 20 devojčica i 26 dečaka, a među njima su i četiri para blizanaca

Takođe je dobra vest da je velika havarija na vodovodu koja se dogodila u blizini Dunavskog parka sanirana sinoć nešto pre 23 časa, a nisu najavljena ni isključenja za današnji dan.

Velika havarija kod Dunavskog parka

Ono što jeste najavljeno za  danas jeste protestna blokadu auto-puta od 13 časova, a okupljanje je zakazano za 12.30 na parkingu kod Mega Rode.

 

Danas na Spensu od 12 časova počinje veliki muzički maraton povodom proslave 40 godina postojanja te ustanove. Ako se još uvek niste obavestili, sviraće grupe Pet minuta slave, Atheist Rap, Zbogom Brus Li, Love Hunters i umesto grupe Psihomodo pop će nastupiti Deca loših muzičara.
Satnicu koncerata možete pogledati OVDE.

DLM umesto benda Psihomodo pop sutra na Danima Spensa

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan