Dobro jutro, Novi Sade

Dobro jutro, Novi Sade

Trenutna temperatura u našem gradu je 3 stepena, a maksimalna dnevna, prema prognozi, ne bi trebalo da pređe 4. podeok. Moguća je i kiša.

Za poslednjih 48 sati, u Betaniji je rođeno 28 beba – 16 devojčica i 12 dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donela bliznakinje.

Juče je u Kovid bolnici na Mišeluku bilo 320 pacijenata, od toga 48 na respiratoru, a i dalje ne znamo koliko naših sugrađana je izgubilo bitku sa koronom. U  Srbiji je do sada, prema zvaničnim podacima preminulo 11.917 obolelih, a  prema poslednjem preseku, zaražene su 1.244 osobe.

Protekli vikend obeležili su masovni protesti u Srbiji na kojima su građani iskazali svoj stav o Zakonu o eksproprijaciji, a i o situaciji u zemlji uopšte. Na blokadi novosadskog Mosta slobode i šetnji nakon toga zabeleženo je nekoliko incidenata.

U noći između subote i nedelje, u lokalu na Spensu došlo je do masovne tuče u kojoj je jedan muškarac teško povređen.

Ipak, sada je ponedeljak i svi oni koji imaju posao, hteli, ne hteli vraćaju se svojim uobičajenim obavezama, a oni koji ga nemaju, mogu da ga potraže među oglasima na našem sajtu

Delovi Veternika, Futoga i Kaća neće imati struje, a u delu Grbavice doći će do izmene režima saobraćaja.

Ako želite da obradujete sebe i možda još nekog, zavirite u naš Navigator, pogledajte neki dobar film ili predstavu – u Novosadskom pozorištu gostuje teatar iz Rumunije sa predstavom "Tigar".

Ne dajte nikom da vam pokvari ovaj dan.

Oceni vest:
10
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan