Dobro jutro, Novi Sade!

Dobro jutro, Novi Sade!

Sunce! Nije loše za početak dana.

Trenutno je u Novom Sadu -1°C, a meteorolozi kažu da je pred nama hladan i sunčan dan sa najvišom dnevnom temperaturom do 4 stepena.

Za poslednja 24 sata, u Betaniji je rođeno 28 beba – 14 devojčica i 14 dečaka. I ovo su lepe vesti.

Juče je u Kovid bolnici na Mišeluku bilo 287 pacijenata, od kojih 44 dišu uz pomoć respiratora. Dobre su vesti i to da se njihov broj polako smanjuje, a nisu to što i dalje ne znamo koliko naših sugrađana je izgubilo bitku sa koronom. U  Srbiji je do sada, prema zvaničnim podacima preminulo 11.995 obolelih, a  prema poslednjem preseku, registrovana su 1.884 nova slučaja. U Novom Sadu ima oko 2.000 obolelih od korone (zvanično), a na teritoriji Vojvodine nešto manje od 10.000. 

Što se tiče servisnih informacija, delovi Sremske Kamenice i Novog Sada neće imati struje u toku prepodneva, dok će deo Salajke biti bez vode skoro ceo dan.

Nakon vesti da se predsednik bavio brojanjem demonstranata, stigle su i najave blokada za 11. decembar i to, bar što se tiče našeg grada – na novoj lokaciji. 

Pacijenti KCV-a, kako navode iz ove ustanove, ne trpe zbog "zanimljivih vremena" koja je nisu mimoišla, a u TC "promenada" od danas radi Info pult Poreske uprave.

Ukoliko ste u potrazi za poslom, možda ga nađete baš među oglasima na našem portalu.

Ako želite da obradujete sebe i možda još nekog, zavirite u naš Navigator, pogledajte neki dobar film ili predstavu. Crvenim tepihom Arene prošetaće se neki od protagonista novog ostvarenja Dušana Kovačevića "Nije teško biti čovek" koji će se nakon premijere i pokloniti pred novosadskom publikom.

Ne dajte nikom da vam pokvari ovaj dan.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bogdan

  pre 960 dana i 6 sati

  Svaka čast onome ko se setio da pokrene ovu rubriku, sveža je i originalna.
  Samo treba da izbacite tu kurvid statistiku, već imamo N1 i ostale Nove da diseminuji globaliastičke laži, ne morate i vi.

  Oceni komentar:
  3
  3
 • Predlog

  pre 960 dana i 4 sata

  Predlažem da se u svako Dobro jutro Novi Sade dodaje izveštaj o kvalitetu vazduha.
  Ako ne putem aplikacije a ono makar - "Horizont iz Novog Sada je braonkast".
  Samo, molim vas, nemojte lažne izveštaje poput RTV Vojvodina, kojima je vazduh odličnog kvaliteta i kada nije. A koja je termostat za mišljenje vlasti. Da, baš taj termostat.
  Jer, ne kašlju svi Novosađani zbog kovida.
  Neki kašlju samo na raskrsnicama.
  To će značiti i onima koji prodaju nekretnine, jer je već sada očigledno ko ima bolji a ko lošiji vazduh, s obzirom d aimamo veliki broj privatnih mernih stanica, tako da vlast više ne može da laže putem isključivanja ili neodržavanja javnih mernih stanica.

  Oceni komentar:
  0
  7