Dobro jutro, Novi Sade, noćas smo zamalo digli revoluciju

Dobro jutro, Novi Sade, noćas smo zamalo digli revoluciju

Povremeno dišemo najzagađeniji vazduh u Evropi...OK. Oštećene Skupština Vojvodine, a možda i renovirana Gimnazija...OK. Uskoro će deo Šodroša biti sravnjen...OK. Nacionalnu frekvenciju imaju Pink i Hepi, a ne npr. N1...OK

Za danas najavljeni radovi koji će možda dovesti do oscilacija u pritisku vode i, naravno, nestalo vode u celom gradu – haos, revolucija, psovanje, krivi radnici, novinari jer su kasno podsetili iako je vest objavljena još u utorak... Malo je falilo da ova kap prelije čašu, ali baš "kap" jer nije bilo pritiska... A i kap se jedva našla poneka. Srećom, vrlo brzo se pojavila voda, ne u punom kapacitetu, ali dovoljno da se operu ruke, istušira nekako i popije čaša vode i svi oni koji su krenuli na ulicu da ruše "nesposobnu vlast", direktore i sve koga su se setili u svom gnevu, vratili su se u svoje fotelje i nastavili da hiberniraju. 

A i dalje imamo zagađen vazduh, pijaća voda je u velikom delu Vojvodine misaona imenica, i dalje se radi podzemna garaža koja ugrožava okolinu, i dalje se naveliko planira most tamo gde mu mesto nije.. I dalje gledamo neke bizarne likove na TV-u.. I dalje, vrlo često maloletnici, pljačkaju prodavnice, ponekad uz pretnju nožem, a nekad čak i pištoljem... I dalje raspoređuju naš novac kako im padne na pamet, a neka deca i nastavnici trpe nasilje u školama.

Radio 021: Građevinske mašine stižu na Kameničku adu za nedelju dana 

SSP: Da li je posle zgrade Skupštine ugrožena i Gimnazija "Isidora Sekulić"? (FOTO)

Fiskalni savet: Ne zna se gde je otišlo 190 miliona evra iz budžeta za 2021. godinu 


Oružano razbojništvo u Novom Sadu

 

Servisne informacije, Navigator

Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu za poslednja 24 sata rođeno je 19 beba – osam devojčica i 11 dečaka. Čestitamo!

Bez struje su delovi Novog Sada, Rakovca, Bukovca i Sremske Kamenice, vode nema u delu Bulevara Slobodana Jovanovića, dok je pritisak slabiji u rubnim delovima mreže i na višim spratovima zgrada koje nemaju hidropak. 

Ostale servisne informacije potražite OVDE.

Ukoliko želite da izađete iz svojih stanova i pogledate neku dobru predstavu ili film, raspored dešavanja potražite u našem Navigatoru.

Na Akademiji umetnosti danas se otvara Festival studentskog pozorišta, u Domu kulture nastupa IQV, a mi vam, kao i svakog četvrtka delimo ulaznice za neki flim u Areni.

Čuveni "Topalovići" otvaraju Festival studentskog pozorišta u Novom Sadu


Oceni vest:
12
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zagađenje sa neba

  pre 50 dana i 12 sati

  I dalje nas nadleću avioni i rade to što rade. Kukavice ne mrdaju prstom. 2022-ge nikad manje industrije, fabrika i kućnih dimnjaka. Nikad više filtera na vozilima i retko ko se usuđuje da sagoreva nešto nedozvoljeno, kao u 90-tim.
  Ipak, vazduh nikad zagađeniji, umiru ljudi od njega. Naravno, samo u gradovima. istovremeno, avioni sa specifičnim tragovima nadleću SAMO gradove.
  Pa povežite tu nešto, majku mu.
  Neka se plaćenici i lažovi ne javljaju. Jer je NASA priznala 2014-te Obami da to radi.

  Oceni komentar:
  35
  32
 • BANex

  pre 50 dana i 5 sati

  MAŠ

  Oceni komentar:
  6
  2
 • Mare

  pre 49 dana i 14 sati

  @Zagađenje sa neba Kakva gomila besmislica. Jel mozeš makar jednu smislenu rečenicu da napišeš? O bilo čemu?

  Oceni komentar:
  21
  20
 • Mile

  pre 49 dana i 12 sati

  Svi ti radovi su trebali biti urađeni za vreme godišnjih odmora,kada su gužve i u Institutu u Sr.Kamenici, a i na drumovima minimalne! Ovo što sad imamo su tkz "repovi" BIVŠEG, a sada ministra, "made in NS"! Zato je i pobegao sa te funkcije! Šta ćeš, kad "političari" upravljaju Javnim firmama i Institucijama! Šta reći?! Dno-napred!

  Oceni komentar:
  8
  19
 • Đorđe

  pre 49 dana i 12 sati

  NASA priznala Obami, a on tebi u poverenju.
  A ti nama. Hvala.

  Oceni komentar:
  6
  14
 • Ne miniraj IZDAJNIČE!

  pre 49 dana i 10 sati

  Aprila 2014-te je Obama na brojne zahteve američkih građana uputio predsedničko pitanje NASA-i.Građani su gledali mreže tragova preleta iznad gradova.Tragovi su se sastojali od nanoelemenata natrijuma i barijuma,koji su projektovani težinom da lebde na visinama od 10-25km.Objašnjenje,javno,objavljivano u novinama je bilo "spasavanje od uticaja klime i redukcija zračenja" za koje ne mogu tražiti dozvole od svih zemalja. Kod nas je dozvolu NENAJAVLJENOG preleta NATO aviona potpisao Vuk Drašković.

  Oceni komentar:
  4
  13
 • Ne miniraj IZDAJNIČE! 2

  pre 49 dana i 10 sati

  Ako ne nalazite tragove tog odgovora guglanjem, upitajte se zašto.Postojale su i izjave pilota i kamerom snimljeni detaljni snimci prskanja iza aviona. Zašto su uklonjeni?
  Odgovor NASA-e ćete naći u biblioteci Kongresa, svakako, 04.2014
  Najjednostavnije bi bilo analizirati tragove tih aviona sasvim dozvoljenim preletom i uzimanjem uzoraka nakon prskanja. To vlada i vrhunski oficiri ODBRANE neba Srbije svakako duguju ovom narodu. Ne medijske laži i izjave pilota koji ne može da bira - zbog posla.

  Oceni komentar:
  9
  8
 • Bojan

  pre 48 dana i 23 sata

  Vi niste objektivni medij već navijački. A pišete i koješta. Stavljam vas pod blokadu da me ne bi nervirali. Da vas sram bude...

  Oceni komentar:
  5
  4
 • Dax

  pre 48 dana i 8 sati

  Botovi, teoretičari zavere, antivakseri, napredni i ostale budale, napustite ovaj sajt, nije to za vas..

  Oceni komentar:
  1
  7
 • Max

  pre 48 dana i 1 sat

  @Bojan Za razliku od Kurira, Informera, rts-a, Pink-a Happyija i ostale gamadi? Oni su objektivni i pišu samo istinu? Najedi se sendviča.

  Oceni komentar:
  1
  7
 • Crni021

  pre 47 dana i 13 sati

  Na daj boze da onaj ološ i srbomrzac N1, Nova i sl. dobiju nacionalnu frekvenciju. Ne postoji članak gde se ne pljuje po Srbiji i svemu Srpskom daleko im lepa kuća

  Oceni komentar:
  3
  1
 • Sistem sa besprizornom cenzurom

  pre 47 dana i 10 sati

  Čekaj, bre Srbine. Demokratija. Čarobna reč u koju se zaklinju čak i Nebeski Odabrani pripadnici vekovnog naroda. Koji sačiniše državu. Deželu. Deželicu. Koja ič ne valja.
  Koja veoma loše funkcioniše. Koja cenzurom ne dozvoljava NIJEDNU reč kritike, isprobano na "viđenijim" medijima koje gore Max nabroja. Pa je li pravo, majku mu, da i mi izdajnici i protivnici srpskog naroda, OSUĐENI da živimo ovde sa vama besprekornim i uglancanim Srbima, možemo koju reč da pljucnemo protivu ovakvog sistema?

  Oceni komentar:
  0
  7