Dobro jutro, Novosađani, kako ste?

Dobro jutro, Novosađani, kako ste?

Trenutna temperatura u gradu je 6°C a, kako najavljuju meteorolozi, očekuje nas promenljivo vreme sa mogućom kišom i maksimalnih 10 Celzijusa u toku dana.

Usled očekivane biometeorološke situacije posebna opreznost se savetuje osobama sa disajnim i srčanim problemima. Reumatski bolovi, pospanost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje, kao i povećana koncentracija svih učesnika u saobraćaju.

U periodu od 22. februara u sedam sati, do 23. februara u isto vreme, u Betaniji je rođeno 25 beba – osam devojčica i 17 dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donela blizance muškog pola.

Bez struje je ceo Čenej i deo Novog Sada, a vode nema u jednoj ulici u Veterniku.

GSP javlja da će autobusi u Sremskim Karlovcima do ponedeljka saobraćati izmenjenom trasom.

Korona presek

Prema poslednjem izveštaju instituta "Batut", u Srbiji je registrovan 4.591 novozaraženi, a od Kovida-19 su zvanično preminula 54 pacijentaUz pomoć respiratora dišu 132 obolelaU Novom Sadu je 21. februara zabeleženo 206 novih slučajeva korone. 

Utorak iza nas je, možda baš zbog svog "magičnog" datuma bio relativno miran – nismo bili "bombardovani" hronikama.

Imali smo jedno oštećenje gasovoda u Kisačkoj ulici zbog čega je Salajka ostala bez gasa, podsećanje stranaka na stanje zatvorenog bazena na Spensu, Snajperu je produžen pritvor, a nastavnik koji se slikao s đacima i objavio fotografiju uz potpis "Srpčići moji" je vraćen na posao. 

SSP Novi Sad: Zbog fijaska na Spensu, plivači se takmiče na Klisi

Nastavnik koji se slikao s đacima uz potpis "Srpčići moji" vraćen na posao


Saznali smo i to (a nismo se mnogo iznenadili) da se "ekološki dinar", i pored strašne zagađenosti koje smo svakodnevno svedoci, troši nenamenski i da se bar polovina tih sredstava ne investira u životnu sredinu.

Crna rupa zvana budžet Republike Srbije


Naši reporteri su se prošetali Dunavskom ulicom i preneli nam šta ima novo u ovom lepom sokaku.

FOTO PRIČA: Šta je sve novo u Dunavskoj ulici


Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte OVDE, a ako vas zanimaju dešavanja u gradu, zvirnite u naš Navigator

Želimo vam miran dan.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Vasilije

  pre 224 dana i 16 sati

  Ocekivali smi da ce EPK 2022 podici opstu kulturu u gradu ba visi nivo, a oni samo organizuju koncerte, uglavnom Stefana Milenkovica i drugih gutaca budzeta sa programom za kucni savet i rodbinu... Sramota za sve koji ucestvuju u tome!

  Oceni komentar:
  0
  4