Dobro jutro, Novosađani, opet nas je uznemirila priča o jednom panteru

Dobro jutro, Novosađani, opet nas je uznemirila priča o jednom panteru

Sve možete da nam uzmete – i da isečete mnooogo stabala na Fruškoj gori, i da zatvorite najstroži centar na dve godine da bi se napravila podzemna garaža (naravno, mora u Modene jer mi volimo da kolima stanemo ispred željene lokacije), i da devastirate prelepu zelenu površinu kod Banovine (uz prvo obećanje da će drvored biti sačuvan, a onda da će se vratiti u "prvobitno stanje", što, sigurna sam, neće biti tako)...

Mogu i da nam malo "skrate" Futoški park, da ne sankcionišu bacanje đubreta po gradu, bahato parkiranje, neskupljanje psećeg izmeta...Oćutaćemo i kad nam radnici javnog preduzeća kažu da havarije mogu svakodnevno da se događaju jer je sve u užasnom stanju, a da oni samo zakrpe šta mogu... Da, da, neće nas puno začuditi ni informacija da novosadski srednjoškolci dobijaju od 40 do 60 evra po jednom sigurnom glasu.

N1: Novosadskim srednjoškolcima nude od 40 do 60 evra po prikupljenom sigurnom glasu za SNS 

Da ne nabrajam, ništa ni blizu neće privući pažnju Novosađana kao kad saznaju da se zatvara neki restoran, kafana ili bilo koji poznati ugostiteljski objekat. A toga je baš bilo poslednjih meseci, pored knjižara, naravno.  Tako je više desetina hiljada vas pročitalo vest da u legendu odlazi i kafe picerija "Panter".

Zatvara se još jedan čuveni novosadski ugostiteljski objekat


Umesto njega će nići višespratnica pa posle, ako neko hoće – slobodno tržište, možda i naprave jedan još lepši i bolji.


Hronika – Bačka Palanka izdominirala

U ponedeljak smo imali tri vesti iz rubrike hronika iz ovog mesta – pretnja sekirom, prebijanje i pucnjava. Primetno je sve češće spominjanje Bačke Palanke "po lošem". Nadamo se da će se ovaj "trend" zaustaviti.   

Maloletnici "greškom" prebili 19-godišnjaka u Bačkoj Palanci 

BURAN VIKEND U BAČKOJ PALANCI: Bilo je i pucnjave


A iz Novog Sada imali smo jednog prevaranta – kao da nije dovoljno što su nekretnine i njihovo izdavanje skupi, nađe se uvek neko ko će još dodatno da zagorča život potencijalnim podstanarima.

Novosađanin varao potencijalne zakupce, nakon uzimanja novca – prekidao komunikacijuProleće je tu 

Još malo pa i kalendarski, ali priroda se budi, procvetale su magnolije, japanske dunje, polako se zelene i stabla drveća. Uskoro će se i, nadamo se, stabilizovati vreme pa da imamo i jedno lepo proleće koje će trajati malo duže, baš bismo voleli.

Betaniji je za poslednja 24 sata rođeno 17 beba – osam devojčica i devet dečaka.

Vesti o isključenjima struje, zatvorenim ulicama i druge servisne informacije potražite OVDE, a sva dešavanja u gradu su nam takođe na jednom mestu – u Navigatoru. 

Sutra će i Novosađani biti u prilici da se okupe i podignu svoj glas protiv smene tužiteljki, a i da zatraže neke druge smene: 

Protest "Ne damo naše Laure" u četvrtak u Novom Sadu

Oceni vest:
19
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan