DOČEK NA TRGU: Zatvara se više ulica u centru grada

DOČEK NA TRGU: Zatvara se više ulica u centru grada

Menja se režim saobraćaja u "najluđoj noći".

Zbog dočeka Nove godine na Trgu slobode, pojedine ulice u širem centru Novom Sadu biće zatvorene za saobraćaj i to: Trifkovićev trg, Trg republike, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede (od Pašićeve do Daničićeve), Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića (od Grčkoškolske do Skerlićeve), Modene i Ilije Ognjanovića, Daničićeva, Kosovska i Šumadijska (od ulice Aleksandra Tišme do Daničićeve). Ulice će biti zatvorene za saobraćaj od 15 časova 31. decembra do 1. januara u četiri sata.

Iz Gradske kuće su saopštili i da će semafori u široj zoni centra u noćnim satima 31. decembra i 1. januara raditi u režimu za dane vikenda, odnosno ukida se režim žutog trepćućeg svetla.

Zbog dočeka je u svim ulicama užeg centra grada (pešačke zone) zabranjen ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora manifestacije, javnih komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila. Parking garaža iza zgrade SNP privremeno će biti zatvorena i koristiće se za parkiranje vozila organizatora i gostiju, kao i parking na Trgu republike kod ulaza u pešačku zonu od 31. decembra u 8 časova do 1. januara u 4 sata.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Grada, za vreme proslave Nove godine na Trgu slobode i Тrgu rеpublikе biće angažovana redarska služba, koja će brinuti o bezbednosti građana.

U koncertni prostor neće biti dozvolјeno unošenje bilo koje vrste hladnog i vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, napitaka u metalnoj ili staklenoj ambalaži i ostalih predmeta koji mogu ugroziti bezbednost lјudi koji tu budu provodili novogodišnju noć.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mile

  pre 1484 dana i 1 sat

  Bolje da ste te pare uplatili za lecenje bolesnoj deci !

  Oceni komentar:
  0
  0