DOM ZDRAVLJA: Besplatni oftalmološki pregledi u nedelju na Limanu 4

DOM ZDRAVLJA: Besplatni oftalmološki pregledi u nedelju na Limanu 4

Dom zdravlja "Novi Sad" obaveštava građane da se i ovog puta pridružuje akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod nazivom "Otvorena vrata", koja se održava u nedelju, 16. decembra, u svim većim zdravstvenim ustanovama u zemlji u periodu od 8 do 16 časova.

U okviru Službe za specijalističko-konsultativnu delatnost svi zainteresovani građani moći će da na  trećem spratu objekta na Limanu 4 urade oftalmološki pregled.

Iz Doma zdravlja "Novi Sad" naglašavaju a ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, te je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje i to u periodu od 8 do 10 sati da bi dobili redni broj za pregled, kako ne bi dugo čekali već došli u dogovoreno vreme .

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

matičar novi sad bebe Spens Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo šoping centar promenada sahrane novi sad promenada jkp novosadska toplana isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad klisa elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad KCV novosadski sajam raspored sahrana novi sad JGSP "Novi Sad" servisne informacije jkp lisje betanija novosađani novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište isključenje vode bez vode bez struje