Dom zdravlja "Novi Sad": Priprema se renoviranje objekata na Limanu i Novom naselju

Dom zdravlja "Novi Sad": Priprema se renoviranje objekata na Limanu i Novom naselju

Dom zdravlja "Novi Sad" priprema renoviranje domova zdravlja na Limanu i Novom naselju.

Ova ustanova raspisala je javnu nabavku za usluge izrade projekta za izvođenje radova na adaptaciji objekta. Vrednost nabavke nije predviđena, a kriterijum za dodelu je najniža cena, prenosi "021.rs".
 
Kako se može videti u dokumentaciji, ponuđači će morati da sastave listu poslova koje je neophodno uraditi tokom renoviranja objekata na Limanu i Novom naselju. U to se uključuje i provera da li je potrebno saniranje električnih instalacija, kanalizacione i razvodne mreže, saniranje krova, zamena stolarije, molersko-farbarski radovi, saniranje fasade, provera stanja podzemnih prostorija, kvalitet podnih obloga.
 
Veći deo objekata na Limanu i Novom naselju biće zatvoreni kada se započne sa radovima na sanaciji. Međutim, početak radova uslovljen je i izgradnjom zgrade Hitne pomoći i preseljenja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć na novu lokaciju, ukazao je nedavno član gradskog veća Zoltan Horvat.
 
- Interes nam je da ta zgrada bude što pre gotova. Radovi napreduju veoma dobro, izlivena je zadnja ploča, završavaju se garaže i sada kreće sređivanje. U toku je priprema javnih nabavki, obezbeđena su novčana sredstva i očekujemo uskoro raspisivanje javne nabavke za opremanje zgrade Hitne pomoći. Čim bude bila gotova, deo Doma zdravlja na Limanu se preseljava u Vršačku ulicu i nakon toga se stvaraju uslovi za početak radova na temeljnoj rekonstrukciji – poručio je Horvat.
 
Cilj je da se stvore optimalni uslovi za boravak pacijenata i zaposlenih, ali potrebno je obratiti pažnju i na smanjenje potrošne energije. Renoviranje ova dva objekta radi se u okviru projekta unapređenja objekata javne namene u javnoj svojini., piše "021.rs".
 
Rok za podnošenje ponuda je 8. novembar, dok usluga mora biti završena u roku od 60 dana nakon zaključenja ugovora. 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište isključenja struje bebe dnevni horoskop bez struje isključenje vode bez vode raspored sahrana novi sad betanija elektrovojvodina astrologija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novorođenčad zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje izmena trase autobusa JGSP "Novi Sad" horoskop vlada srbije obeležavanje novosadske racije korona virus sahrane novi sad servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje zdravlje uhapšen diler