DOM ZDRAVLJA: Za osam časova pregledano 175 Novosađanki

DOM ZDRAVLJA: Za osam časova pregledano 175 Novosađanki

Na jedinstvenoj akciji preventivnih pregleda – koji su se u nedelju, 15. oktobra, održavali širom zemlje – Dom zdravlja "Novi Sad" zabeležio je impozantnan rezultat, javljeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Naime, novosadski Dom zdravlja priključio se akciji ginekološkim preventivnim pregledima koji su se radili u objektu na Limanu 4, gde je od 8 do 16 časova pregledno 175 žena.

Pozivu na besplatne preglede, za koje nije bila potrebna zdravstvena knjižica, odazvao se veliki broj građanki svih starosnih kategorija. Od ukupnog broja pregledanih (175 žena) samo njih 12 nema zdravstveno osiguranje, a tek 10 žena nije bilo na godinama na pregledu i to je kategorija žena kojima je i bila namenjena akcija.

- Ova akcija je inače uobičajeni način rada Doma zdravlja “Novi Sad” budući da su naša vrata otvorena za pacijente tokom cele godine, a preventivni rad je naš aksiom – poručuje se u saopštenju.

Tim Doma zdravlja “Novi Sad” sačinjavali su Dr Ljiljana Stanišić, Dr Srbiša Milićević i Dr Aleksandra Savin Kostić.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

uhapšen diler servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad kina zodijak Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje betanija astrologija horoskop obeležavanje novosadske racije bez vode vlada srbije raspored sahrana i ispraćaja matičar novi sad dnevni horoskop izmena trase autobusa Dom zdravlja Novi Sad JGSP "Novi Sad" bebe novorođenčad isključenje vode raspored sahrana novi sad Novosadska racija zdravlje klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci novosadsko porodilište