Dospela druga rata poreza na imovinu, uplatnica stigla uz rešenje

Dospela druga rata poreza na imovinu, uplatnica stigla uz rešenje

Druga rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu dospeva danas, 16. maja, a tim povodom članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović obaveštava obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da blagovremeno izmire svoje obaveze.

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, a istovremeno takvim odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg Grada – rekla je članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović i skrenula pažnju građanima da je uz rešenja kojima je utvrđena obaveza poreza na imovinu za 2022. godinu dostavljena i instrukcija za uplatu, odnosno uplatnicu, kako bi se poreskim obveznicima olakšao način izmirenja poreske obaveze

Sve potrebne informacije, savete i stanje na računu poreza na imovinu za fizička lica od Gradske poreske uprave kao servisa u službi građana i savetodavnog organa, mogu se dobiti na šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada 24–26 za koju je omogućeno elektronsko zakazivanje termina, na šalter mestu GPU u prostorijama JKP "Informatika" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 15, kao i na Info pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada.

Građani informacije mogu dobiti i putem telefona na sledeće brojeve: 021 6616 114 (dežurni inspektor za fizička lica), 021 4871 751 i 021 4871 707.

U ponedeljak dospeva prva rata poreza na imovinu, šta ako je ne platite na vreme

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan