Dr Kon za ozbiljnije kažnjavanje prekršilaca mera

Dr Kon za ozbiljnije kažnjavanje prekršilaca mera

Nakon današnjeg zasedanja Kriznog štaba dr Predrag Kon je izneo svoje viđenje o kažnjavanju prekršilaca mera donetih u cilju zaštite stanovništva od epidemije korona virusa.

– Kazne za prekršioce će morati ozbiljnije da se pojačaju, između ostalog postoji ideja i da se oni koji su na tim nelegalnim skupovima i žurkama budu obavezo testirani i da nakon toga, kada se otkrije da je neko pozitivan, bude vrlo jasno i kažnjen.

To je jedna od mera koja će se, kako se nada, realizovati.

Bila je priča i o društveno korisnom radu. Oni koji se žale, ima jako puno posla u kovid bolnicama, i onih koji ne zahtevaju medicinsko znanje. To se ozbiljno razmatra. Recimo nošenje plinskih boca zahteva fizičku sposobnost, pa pošto su mlađi uglavnom u pitanju... - rekao je dr Kon.

Mi ovo moramo da preguramo i zastavimo, naglasio je dr Kon.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dokle ide ta medecina...

  pre 805 dana i 15 sati

  Konjima za repove, pretpostavljam?

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Brat

  pre 805 dana i 15 sati

  Tipičan primer komuniste kome do čeka nije ič stalo, nego bi da se igra Boga nekim nadrimerama. Peci želim fer suđenje i da što duže poživi *** cenzurisano ***

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Novosadjanka

  pre 805 dana i 14 sati

  Već sam pisala i ponavljam, dr Kon je jako loš u svom poslu, njegovo vreme je prošlo. On nema nikakvog smisla za suptilne ali efikasne mere, nego đonom u glavu, to je jedino što ume. Kazne, zatvaranja, pretnje... a testiranje na granici se sad tek setili posle godinu dana i to pošto je na stotine nas to već mesecima predlagalo po portalima. Mere koje donosi "krizni štab" su mere koje svako može da osmisli, čak i bez trunke obrazovanja. Sve zatvoriti! Kažnjavati! Za to vam nije potreban fakultet ni doktorat. To su mere đonom u glavu. Dajte da vidimo prave mere koje bi doneo samo neko ko ima medicinski doktorat, za promenu!

  Oceni komentar:
  2
  4