Dragana Ćorić na čelu Upravnog odbora SKCNS

Dragana Ćorić na čelu Upravnog odbora SKCNS

Novosadski Studentski kulturni centar dobio je novi Upravni odbor, nakon što je pokrajinska Vlada nedavno smenila dosadašnje članove i imenovala nove ljude na te pozicije.

Kako prenosi 021.rs, za predsednicu Upravnog odbora postavljena je profesorka Pravnog fakulteta Dragana Ćorić, koja je javnosti poznata kao aktivistkinja za dečija prava i kreatorka "Aleksinog zakona", a takođe je i članica republičkog odbora koji odlučuje o slanju dece na lečenje u inostranstvo.

Jedan od članova UO je novinar Milorad Vukašinović, koji je tokom 90-tih radio na RTV, a nakon oktobarskih promena prelazi na TV "Most". Kako smo nedavno javili, Vukašinović od nove godine počinje s radom na emisiji "Geopolitika", koja će se emitovati na Novosadskoj TV. Ranije je bio član Treće Srbije.

Novi član UO SKC je i novinar Ljubiša Nikolin, koji je promenio više redakcija, a poslednja važnija funkcija mu je bila glavni i odgovorni urednik TV Novi Sad od 2009. do 2011. godine.

Četvrti član UO je Lazar Slepčev, nekadašnji član SPO i poslanik ove partije u vojvođanskom parlamentu. On se poslednjih nekoliko godina povukao sa političke scene u Novom Sadu, a trenutno se predstavlja kao direktor "Centra za društvenu stabilnost" ili "Fonda za društvenu sredinu", gostujući pretežno u TV emisijama kao analitičar, piše 021.rs.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dan državnosti Vreme u Srbiji JGSP "Novi Sad" betanija elektrovojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo Spens Elektrodistribucija Novi Sad bez struje novosadsko porodilište novorođenčad vremenska prognoza jkp novosadska toplana novi sad Vreme u Novom Sadu bez vode struja smeće vremenska prognoza novi sad isključenje vode bebe Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad Srbija Sretenje isključenja struje dan zaljubljenih JKP Vodovod i kanalizacija