DRAMA U TANURDŽIĆEVOJ PALATI: Porodica Ninić iseljena iz stana, izvršitelji iznose stvari

DRAMA U TANURDŽIĆEVOJ PALATI: Porodica Ninić iseljena iz stana, izvršitelji iznose stvari

Jutros oko 9 časova na vratima porodice Ninić u ulici Modene broj 1 pojavila se policija sa bravarom i vatrogascima i počela proces obijanja vrata u nameri da porodicu izbaci iz stana.

Nakon dužeg obijanja vrata i uklanjanja stvari kojima je bio zabarakidiran ulaz, policija i vatrogasci su ušli u stan u kom se Slobodanka Ninić zaključala u jednoj od soba i pretila da će se zapaliti benzinom. Iz tog razloga vatrogasci su vodom polili hodnik. 


Policajci su sa sobom poveli i pregovarački tim koji je sa Slobodankom započeo pregovore. Ona se povremeno pojavljivala i na prozoru i pretila da će skočiti ali se na kraju ipak predala policiji i iznešena je iz stana i odneta kolima Hitne pomoći.


Nakon što je žena izneta, u stan su ušli izvršitelji i počeli da iznose stvari porodice Ninić.


U međuvremenu su na mesto dešavanja došli i aktivisti Združene akcije "Krov nad glavom", ali je iseljenje do tada već bilo obavljeno.

Podsećamo da je porodica Ninić  pre više od deset godina podigla kredit kod Erste banke kako bi kupila troiposoban stan  površine sto kvadratnih metara u ulici Modene. Finansijski problemi su počeli kada se Slobodanka razbolela (karcinom debelog creva) i nisu redovno plaćali rate.
Kasnili su sa ratama i kredit je dospeo na naplatu. Šta se sve dešavalo i kako je ovaj slučaj stigao do iseljenja ove porodice možete pročitati OVDE

Oceni vest:
3
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Tiosav S. Marjanović

    pre 1680 dana i 18 sati

    Čuj nju, zbog SVOG neisplaćenog kredita preti da zapali zgradu tj, palatu koja je jedan od simbola ovog grada... prekršajnu kaznu za izazivanje opšte opasnosti da i ne pominjem...

    Oceni komentar:
    39
    22
  • Marko

    pre 1680 dana i 18 sati

    Lepo je znati kakva je banka Erste.

    Oceni komentar:
    6
    24
  • Dragana

    pre 1669 dana i 12 sati

    Sto g.dja nije kupila stan na klisi od 40 kvadrata..???????

    Oceni komentar:
    0
    4