Drama u Veterniku ušla u 15. sat

Drama u Veterniku ušla u 15. sat

Ulica Katice Rajčić u Veterniku je zatvorena i tokom cele noći dežuralo je nekoliko ekipa policije, kao i Hitna pomoć i vatrogasci.

U međuvremenu je došlo i do smene policije. 

Podsećamo, Veterničanin M. R. od sinoć od 19 časova nalazi se zatvoren u radionici-garaži i preti da će aktivirati bombu.

Muškarac se zatvorio u objekat u Veterniku, preti da će se razneti bombom


Policija je proteklih sati pregovarala sa njim kako bi odložio oružje.

Prema nezvaničnim informacijma M. R. preti samoubistvom zbog neraščišćenih imovinskih odnosa.  

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje u pitanju je imućan čovek starosti oko 55 godina. Celog života radio je u Nemačkoj, a nedavno je navodno ostao bez velike količine novca. Kruže priče da je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati.

Prema nezvaničnim saznanjima novac je dao bez priznanice i ikakvog potpisa i sada ima problem da pozajmljeni novac dobije natrag. Sumnja se da se upravo zbog toga odlučio na ovako dramatičan potez.

Policija je još pre nekoliko sati blokirala ulaz u ulicu i u ovom trenutku nije poznato da li su pregovarački timovi uspeli da stupe u kontakt sa muškarcem.

Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori. 

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011 7777 000.

Pomoć možete potražiti i u Centru "Srce" iz Novog Sada, koji je dostupan svakog dana od 14 do 23 časa pozivom na brojeve 021 6623 393 i 0800 300 303 ili preko Fejsbuka.

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan