Droga pronađena u četiri paketa pristigla iz inostranstva u novosadsku poštu

Droga pronađena u četiri paketa pristigla iz inostranstva u novosadsku poštu

Prilikom kontrole pošiljaka u  novosadskoj pošti, u utorak, 22. decembra, čak u četiri pošiljke su pronađeni različiti narkotici, međutim, posebno je interesantan slučaj skrivanja semenki skanka u dečju igračku na baterije. 

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, u pošiljci prispeloj iz Holandije, adresiranoj na primaoca u mestu Stajićevo, bio je mini fliper. Kada je carinik detaljnije pogledao igračku i otvorio prostor za baterije, u ležištima previđenim za njih pronašao je četiri epruvete sa ukupno 53 semenke različitih vrsta skanka.


U pošiljci iz Holandije namenjenjenoj primaocu u Novom Sadu, umesto prijavljenih delova za računar, pronađena je kesica sa 128 grama bele prašakaste materije, koja je na priručnom testu odreagovala na kokain-krek. 

Potom je u pošiljci bez deklarisane sadržine, adresiranoj na primaoca u Novom Sadu, koja je stigla od nepoznatog pošiljaoca iz Nemačke, pronađena kesica biljne materije zelene boje, za koju se na priručnom testu ispostavilo da je marihuana. 

Na četvrtoj pošiljci pristigloj iz Holandije pisalo je da sadrži "jedan dokument", namenjen osobi iz Novog Sada. Umesto navodnog dokumenta carinici su u paketu pronašli kesicu sa 100 tablete žute boje, za koje je priručna analiza pokazala da je reč o ekstaziju. 

Otkriveni narkotici su predati u dalju nadležnost policiji i tužilaštvu, navodi se u saopštenju iz Uprave carina.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan