Druga "Lidlova" prodavnica u Novom Sadu otvara se 7. novembra

Druga "Lidlova" prodavnica u Novom Sadu otvara se 7. novembra

Kompanija "Lidl Srbija" otvara još jedan prodajni objekat u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50, u četvrtak, 7. novembra, u 8 sati.

U isto vreme biće otvorena još jedna prodavnica u Beogradu, na adresi Vojvođanska 117. Otvaranjem novih objekata ukupan broj "Lidlovih" prodavnica u Srbiji biće 35.

– Nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvaramo desetu prodavnicu u Beogradu i drugu u Novom Sadu, čineći naše proizvode dostupnim sve većem broju potrošača. U tom smeru ćemo nastaviti da osluškujemo potrebe sugrađana i nastavimo sa širenjem mreže. Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, u skladu sa našom tradicijom dobrog domaćina, za potrošače smo u novim prodavnicama pripremili slavljeničke cene – izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u "Lidl Srbija"Q, a prenosi RTV. 

Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortimana od 1.600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači "Lidlov" neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno, javlja pokrajinski javni servis.

Oceni vest:
19
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • krypton

  pre 1311 dan i 20 sati

  znaci gari, malo je dva komada u Novome Sadu.
  u Bg se otvara deseti

  Oceni komentar:
  2
  18
 • Algebra

  pre 1311 dan i 7 sati

  Samo otvorite vise Bulevar Jase Tomica. 4 meseca saobracaj zatvoren. Nije normalno.

  Oceni komentar:
  1
  21