Drugi "Festival zdravlja" u sredu u Studiju M

Drugi "Festival zdravlja" u sredu u Studiju M

U Novom Sadu se u sredu 13. decembra održava drugi "Festival Zdravlja", pod sloganom "Novosadski je biti zdrav!". Festival se održava u zgradi Studija M Radio Novog Sada.

Svrha manifestacije je da se sugrađanima približi što više informacija u vezi zdravlja sa naglaskom na prevenciju bolesti.

U tom cilju je organizovan niz sadržaja, kao što su predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti medicine, rekreacije, sporta, zdravstvene i kozmetičke nege, zdrave ishrane, zdravstvenog turizma, alternativne medicine, ali i direktan kontakt, savetovanje sa lekarima i sestrama.

U okviru manifestacije građani će moći besplatno da prekontrolišu nivo krvnog pritiska, nivo šećera u krvi, omogućena je besplatna kontrola vida i sluha, kao i Bioptron svetlosna terapija.

U okviru "Festivala Zdravlja Novi Sad" organizovan je niz stručnih konferencija i akreditovanih predavanja za zdravstvene radnike, kao i tribine za edukaciju srednjoškolaca.

Ponuda organizacija iz oblasti zdravstva, farmacije, kao i rekreacije, zdravstvene nege, turizma i zdrave hrane, svih onih čiji cilj je promovisanje zdravih životnih navika, biće izložena na preko 30 štandova. Izlagački deo će biti otvoren 13. decembra od 10 do 20 časova.

Ulaz na festival je besplatan za posetioce.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan