Drugi NS Market kod Firčija: Poziv za izlagače

Drugi NS Market kod Firčija: Poziv za izlagače

Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS) u subotu 30. juna 2018. godine od 11 do 19 sati organizuju drugi po redu NS Market pod sloganom "Letnje šeme".

NS Market okuplja zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa ciljem da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga.

- Ovoga puta posebno smo okrenuti onima koji u saradnji sa NS Market timom mogu da stvore šarenu letnju atmosferu ili njihovi proizvodi odražavaju slogan "Letnje šeme"I ovog puta, NS Market nudi komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja - kažu organizatori u saopštenju. 

Svi koji su zainteresovani da nastupe na drugom NS Marketu prijavne formulare mogu pronaći na sajtu www.nsmarket.rs, a popunjene formulare mogu slati na mail adresu , do 22. juna 2018. godine.

U 2018. godini NS Market organizovaće po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno, koji će imati opšti i tematski deo, a pored promocije i prodaje, u ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan