Drugi upisni rok: Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu ima mesta za još 75 brucoša

Drugi upisni rok: Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu ima mesta za još 75 brucoša

Početkom septembra počeće drugi upisni rok za sve koji u prvom nisu uspeli da se upišu ili nisu bili u prilici da to učine na nekom od željenih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

 

Na fakultete UNS-a će se kandidati prijavljivati 3. i 4. septembra, prijemni ispiti će se održavati 5, 6. i 7. septembra, a na Akademiji umetnosti će se prijemni održati od 10. do 21. septembra. Drugi upisni rok na UNS se završava 28. septembra.

Na Akademiji je u prvom roku kako "Dnevnik" prenosi upisano 159 studenta, od toga je njih 130 na budžetu, a 29 je na samofinasiranju. Slobodnih je ostalo 75 mesta: 24 budžetskih i 51 mesto za studente koji će sami plaćati studiranje.

Tako na Departmanu dramskih umetnosti ima 28 slobodnih mesta, 10 budžetskih i 18 samofinasirajućih. Mesta ima na studijskom programu Audiovizuelni mediji, šest za studente koji bi studirali o trošku budžeta i četiri za one koji bi sami plaćali sve studije. Na Muzičkoj produkciji ima 16 slobodnih mesta: četiri budžetska i 12 samofinasirajućih, dok na Multimedijalnoj režiji, na koju su već upisana četiri studenta, ima samo dva mesta za studente koji će se samofinasirati. Na Glumu na srpskom jeziku u prvom upisnom roku upisano je 10 studenata i to na budžet, a mesta više nema.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde. 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja horoskop bez struje Vreme u Novom Sadu bebe Nebojša Stefanović raspored sahrana novi sad elektrovojvodina matičar novi sad dnevni horoskop betanija Isključenje struje Dom zdravlja Novi Sad zodijak isključenje vode servisne informacije novi sad novosadsko porodilište horoskopski znaci Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje štrajk poštara gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija bez vode