Drugi upisni rok: Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu ima mesta za još 75 brucoša

Drugi upisni rok: Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu ima mesta za još 75 brucoša

Početkom septembra počeće drugi upisni rok za sve koji u prvom nisu uspeli da se upišu ili nisu bili u prilici da to učine na nekom od željenih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

 

Na fakultete UNS-a će se kandidati prijavljivati 3. i 4. septembra, prijemni ispiti će se održavati 5, 6. i 7. septembra, a na Akademiji umetnosti će se prijemni održati od 10. do 21. septembra. Drugi upisni rok na UNS se završava 28. septembra.

Na Akademiji je u prvom roku kako "Dnevnik" prenosi upisano 159 studenta, od toga je njih 130 na budžetu, a 29 je na samofinasiranju. Slobodnih je ostalo 75 mesta: 24 budžetskih i 51 mesto za studente koji će sami plaćati studiranje.

Tako na Departmanu dramskih umetnosti ima 28 slobodnih mesta, 10 budžetskih i 18 samofinasirajućih. Mesta ima na studijskom programu Audiovizuelni mediji, šest za studente koji bi studirali o trošku budžeta i četiri za one koji bi sami plaćali sve studije. Na Muzičkoj produkciji ima 16 slobodnih mesta: četiri budžetska i 12 samofinasirajućih, dok na Multimedijalnoj režiji, na koju su već upisana četiri studenta, ima samo dva mesta za studente koji će se samofinasirati. Na Glumu na srpskom jeziku u prvom upisnom roku upisano je 10 studenata i to na budžet, a mesta više nema.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde. 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan