Drum'n'Zez, Zbogom Brus Li i Inspektor Blaža na "Water festu" u KCNS

Drum'n'Zez, Zbogom Brus Li i Inspektor Blaža na "Water festu" u KCNS

Četvrti festival posvećen očuvanju vodnih resursa "Water fest 2018" biće održan od 4. do 7. jula u prostoru Tribine mladih i letnjem bioskopu Kulturnog centra Novog Sada.

Ovogodišnji program počeće tribinom pod nazivom "Kakvu vodu pijemo?" u organizaciji "Inženjera zaštite životne sredine". Tribina će se održati u sredu 4. jula, sa početkom u 19 časova, u prostoru Tribine mladih Kulturnog centra Novog Sada.

Tribina ima za cilj da da jasan i nedvosmislen odgovor na pitanja "Kakvu vodu pijemo u Novom Sadu i Vojvodini?" i "Kako kvalitet vode za piće utiče na naše zdravlje?" kao i da ukaže na značaj očuvanja vodnih resursa i uticaj koji ljudi svojim svakodnevnim aktivnostima vrše na njih.

 Na tribini će govoriti prof. dr Sanja Bijelović, načelnica Centra za higijenu i humanu ekologiju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, dr Srđan Rončević, profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i Dragana Milošević, rukovoditeljka odeljenja mikrobiologije i biologije Labaratorije JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad. Tribinu će moderirati Msc Igor Jezdimirović, predsednik udruženja "Inženjeri zaštite životne sredine", a ulaz je slobodan.

Za drugi, treći i četvrti dan festivala pripremljen je bogat muzički program koji će se realizovati u prostoru Letnjeg bioskopa Kulturnog centra Novog Sada.

U četvrtak 5. jula nastupiće sastavi Groteska, Mamurlook i ovogodišnji pobednici Gitarijade Vojvodine 2018. godine. Program počinje u 21 čas.

Novosadsku publiku u petak 6. jula očekuju Madresi, The Bite, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi i Zbogom Brus Li, a prvi koncert najavljen je za 20 časova.

Poslednje dana festivala, u subotu 7. jula, na pozornici Letnjeg bioskopa nastupiće Banda drvena, Čupavci, Neke face, Josip A Lisac i Drum'n'Zez. Program počinje u 20 časova.

Ulaz na koncerte je slobodan.


(kliknite na sliku za prikaz u višoj rezoluciji)

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan