"Društvo, ko vozi kući?": Besplatni taksi vaučeri i prevoz na Exit iz BG

"Društvo, ko vozi kući?": Besplatni taksi vaučeri i prevoz na Exit iz BG

Posetioci Exita biće u prilici da tokom festivala preuzmu besplatan taksi vaučer za bezbedan povratak na teritoriji Novog Sada.

Danas je u Skupštini grada Beograda održana konferencija za medije povodom sklapanja strateškog partnerstva između Agencije za bezbednost saobraćaja, kompanije Hajneken Srbija i Exit Fondacije, koje su se ujedinile sa ciljem povećanja bezbednosti posetilaca svetski poznatog festivala Exit, kako bi uživali odgovorno i bezbedno se vratili kući. Akciju je podržalo Ministarstvo unutrašnjih poslova RS.

Strategija partnerstva i ove velike društveno odgovorne akcije je podizanje nivoa svesti o bezbednosti u saobraćaju kod mladih pre svega i važnosti odgovorne konzumacije kroz društveno odgovornu akciju "Društvo, ko vozi kući?".

Uz slogan "Uživajte odgovorno", organizatori pružaju mogućnost posetiocima najboljeg evropskog festivala da se, putem sajta www.exittrip.org, prijave za besplatan autobuski prevoz na relaciji Beograd–Novi Sad/do Exita i sa Exita. Aktivnosti organizatora biće promovisane i u Safe zoni, u okviru State of Exit, gde će se ljubitelji festivala, uz razne programe i iznenađenja, bliže upoznati sa akcijom "Društvo, ko vozi kući?", i biti u prilici da preuzmu svoj besplatan taksi vaučer za bezbedan povratak na teritoriji Novog Sada. "Akcija „Društvo, ko vozi kući?" biće promovisana kroz sve dostupne kanale komunikacije, televiziju, štampane i online medije, sa namerom da poruka „Uživajte odgovorno” stigne do svakog posetioca našeg najvećeg festivala.

Za korisnike Twittera i Instagrama, hashtagovi #DruštvoKoVoziKući i #UživajteOdgovorno biće još jedan od mogućih načina da dođu do taksi vaučera i posle lude avanture zvane Exit sigurno se vrate svojim kućama, a kako napomiju organizatori – količina taksi vaučera je ograničena.

Polasci i dolasci na relaciji Beograd-Novi Sad:

ČETVRTAK, 7. jul

Polasci iz Beograda u 18 i 21

Povratak iz Novog Sada u 2.30 i 5

PETAK, 8. jul

Polasci iz Beograda u 18, 21 i 23.30

Povratak iz Novog Sada u 2, 4.30 i 7

SUBOTA, 9. jul

Polasci iz Beograda u 18 i 21

Povratak iz Novog Sada u 2.30 i 5

NEDELJA, 10. jul

Polasci iz Beograda u 18, 21 i 23.30

Povratak iz Novog Sada u 2, 4.30 i 7


Mesto polaska/dolaska autobusa u Beogradu je Novi Beograd (kod buvljaka).

Mesto dolaska/polaska autobusa u Novom Sadu je Kej Žrtava Racije bb, preko puta Petrovaradinske tvrđave.

Prijave na www.exittrip.rg. Broj mesta je ograničen.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan