Družina Zeca Petra, pokloni i radionica u Areni Cineplex za vikend

Družina Zeca Petra, pokloni i radionica u Areni Cineplex za vikend

Porodični vikend u subotu i nedelju, 3. i 4. jula, sa Zecom Petrom i njegovom družinom koji su se vratili na veliko platno Arene Cineplex u nastavku "Zec Petar – skok u avanturu", biće obogaćen sjajnim programom za decu i porodice, a karte su u prodaji.

Svi mališani koji pogledaju nove nestašluke Zeca Petra tokom Porodičnog vikenda dobiće na poklon dečiji magazin "Neven" i vaučere sa popustom za kupovinu školskog pribora u Univerzalu, a oba dana od 11 do 14 časova imaće priliku da učestvuju u besplatnoj kreativnoj radionici Jelene Dopuđ, za koju su plastelin i ukrase obezbedili naši prijatelji iz Univerzala i Octopusa – kaže se u pozivu ovog bioskopa.


Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar i Toma zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan Bundalo, Tamara Aleksić, Aleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima, dok režiju sinhronizacije opet potpisuje Iva Milošević.


Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex, odakle poručuju da vas čekaju da zajedno uživate u novim nestašlucima omiljenog Zeca Petra i njegove družine!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan