DUNAVSKI PARK: Zvanično otvoreno klizalište "Ledena šuma" (FOTO)

DUNAVSKI PARK: Zvanično otvoreno klizalište "Ledena šuma" (FOTO)

Nova zimska manifestacija u našem gradu zvanično je otvorena u Dunavskom parku.

U toku dana, decu na ledu su zabavljali Haos animatori, upriličena je i dvočasovna kreativna radionica, i nastupio je dečji hor Zvončići. Nakon svečanog otvaranja, usledio je program na ledu, a u 19 časova počela je prva zvanična klizačka smena, koja traje do 22 časa.

Manifestacija "Ledena šuma" predstavlja spoj kulture, sporta i razonode, a tokom dva meseca biće centar zimskih prazničnih dešavanja. Svakodnevni kulturno-umetničko-zabavni program upotpunjen je zatvorenim klizalištem od 1. 200 kvadratnih metara.

Klizači će uživati u prelepom ambijentu Dunavskog parka koji će biti otvoren i prohodan za sve one koji požele da dođu. Kako su naveli organizatori manifestacije – Udruženje Kvart Medija, ulaz u park se neće naplaćivati dok će ulaz na ledenu površinu biti tarifiran po povoljnoj ceni, a u prepodnevnoj smeni, namenjenoj isključivo deci, klizanje će biti besplatno uz stručni nadzor instruktora klizanja.

Na natkrivenoj, popločanoj platformi uz sam rub klizališta posetioci će moći da uživaju u svakodnevnim nastupima muzičkih sastava, pozorišnih trupa i animatora, a moći će da uzmu učešće i u kreativnim i edukativnim radionicama.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • siso je

  pre 1002 dana i 17 sati

  Bravo!

  Oceni komentar:
  4
  5
novosadsko porodilište Evropska noć istraživača 2019 horoskopski znaci klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad noć istraživača servisne informacije isključenja struje isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina gradsko groblje servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija bebe horoskop betanija Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad opens 2019 bez vode bez struje sahrane Isključenje struje Novo naselje izmena režima saobraćaja astrologija jkp lisje jkp