DUNAVSKI PARK: Zvanično otvoreno klizalište "Ledena šuma" (FOTO)

DUNAVSKI PARK: Zvanično otvoreno klizalište "Ledena šuma" (FOTO)

Nova zimska manifestacija u našem gradu zvanično je otvorena u Dunavskom parku.

U toku dana, decu na ledu su zabavljali Haos animatori, upriličena je i dvočasovna kreativna radionica, i nastupio je dečji hor Zvončići. Nakon svečanog otvaranja, usledio je program na ledu, a u 19 časova počela je prva zvanična klizačka smena, koja traje do 22 časa.

Manifestacija "Ledena šuma" predstavlja spoj kulture, sporta i razonode, a tokom dva meseca biće centar zimskih prazničnih dešavanja. Svakodnevni kulturno-umetničko-zabavni program upotpunjen je zatvorenim klizalištem od 1. 200 kvadratnih metara.

Klizači će uživati u prelepom ambijentu Dunavskog parka koji će biti otvoren i prohodan za sve one koji požele da dođu. Kako su naveli organizatori manifestacije – Udruženje Kvart Medija, ulaz u park se neće naplaćivati dok će ulaz na ledenu površinu biti tarifiran po povoljnoj ceni, a u prepodnevnoj smeni, namenjenoj isključivo deci, klizanje će biti besplatno uz stručni nadzor instruktora klizanja.

Na natkrivenoj, popločanoj platformi uz sam rub klizališta posetioci će moći da uživaju u svakodnevnim nastupima muzičkih sastava, pozorišnih trupa i animatora, a moći će da uzmu učešće i u kreativnim i edukativnim radionicama.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • siso je

  pre 1404 dana i 19 sati

  Bravo!

  Oceni komentar:
  4
  5