Dvanaesta “Novosadska jesen”: Cveće, sadnice, zdrava hrana, stari zanati …

Dvanaesta “Novosadska jesen”: Cveće, sadnice, zdrava hrana, stari zanati …

Tradicionalna manifestacija, 12. Novosadska jesen, ove godine će biti održana od 20. do 24. oktobra. Jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u našoj zemlji, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada, održaće se na prvom spratu SPC “Vojvodina” (Spens), uz podršku gradske uprave za zaštitu životne sredine i gradske uprave za privredu.

Novosadska jesen će ove godine imati pet izložbi. Tri stalne izložbene celine su: Izložba cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, Izložba meda i zdravstveno - bezbedne hrane i Izložba suvenira i proizvoda starih i umetničkih zanata. Dve tematske izložbe su: Izložba fotografija “Eko foto 2015” i Izložba “Retrospektiva 6. Salona pejzažne arhitekture”.

Pokret gorana navodi da je ova manifestacija postala tradicionalna zahvaljujući odličnoj saradnji sa više od 230 izlagača - najvećim proizvođačima i uvoznicima cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođačima meda i zdravstveno - bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata.

- Više od 70.000 zadovoljnih posetilaca tokom pet dana trajanja manifestacije su takođe pokazatelj koliko je“Novosadska jesen” zanimljiva našim sugrađanima, navode organizatori.

Kompletan program i satnicu pogledajte OVDE ili u našem Navigatoru ispod teksta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan