DVERI NOVI SAD: Miloš Vučević je urušio GSP

DVERI NOVI SAD: Miloš Vučević je urušio GSP

Gradonačelnik Novog Sada uspeo je da gradski saobraćaj, žilu kucavicu Novog Sada dovede do kolapsa, baš kao što su uspeli da uruše i energetski sistem zemlje, stoji u saopštenju Gradskog odbora Dveri.

Teški uslovi rada, male plate, ucene i mobing vozača doveo je do najave generalnog štrajka što će paralisati ceo grad i naneti ogromnu ekonomsku štetu svim sistemima u Novom Sadu, ali građani čvrsto stoje uz vozače i podržavaju njihove zahteve, smatraju u GO Dveri.

Osim nestručnosti i urušavanja životno važnih funkcija grada nezvanično se može čuti da postoji namera gradske vlasti da namerno dovede ovo preduzeće u problem kako bi ga obezvredio i privatizovao. Od sindikata saznajemo da do sada Miloš Vučević nije reagovao na apele radnika osim nepotvrđene informacije da je spremio batinaše za ponedeljak. Prodapadanje ovog preduzeća građani osećaju već dugo kroz smanjen broj polazaka,  odlazak vozača, kašnjenja, sve lošije stanje vozila ‒ navodi se u saopštenju.

Oceni vest:
6
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Telepodrodjenja

  pre 146 dana i 14 sati

  Ako Dveri kazu, onda mora da je tako. :)

  Oceni komentar:
  4
  0
 • Ljiderujemo, do bola

  pre 146 dana i 12 sati

  Potpuno, ali potpuno je nebitno šta ko napiše ili šta koji sportista ili naučnik izjavi.
  Ništa od toga neće uticati na volju naroda na izborima.
  A kada se nesuđeni pobednik uveri u tu volju, a narod krene sa nezadovoljstvom da preispituje poštenje izbora, biće svega.
  Jer, ljudi hoće promene, a te promene se ne mogu kupiti za 100 evra, ni za 200.

  Oceni komentar:
  0
  2