DVOJICA NA JEDNOG: Otkriveni detalji napada na žandarma u Kisačkoj ulici

DVOJICA NA JEDNOG: Otkriveni detalji napada na žandarma u Kisačkoj ulici

Žandarm operativac Boris Jevrosimov ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u noći između utorka i srede u Kisačkoj ulici, kada su njega i ženu napali I. P. iz Odžaka i N. Č. iz Novog Sada.

Boris Jevrosimov dobio je prostrelnu ranu šake i nalazi se na Klinici za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine gde se lekari bore da mu sačuvaju prst.

Kako "Blic" saznaje iz izvora u policiji, Jevrosimov je sa ženom otišao oko 22 sata kod kumova na večeru u Kisačku ulicu i ispred ulaza spazio dva "sumnjiva lika" koji sede u parkiranom automobilu.

Kada se sa suprugom vraćao od kumova, oko dva sata posle ponoći, video je istu dvojicu kako sede u automobilu i bilo mu je sumnjivo da su se toliko dugo zadržali na istom mestu.

Nastavio je sa suprugom, a I. P. i N.Č, videvši da ih gleda, počeli su da mu dovikuju: "Šta je bilo? Ima li nekih problema?", da bi potom izašli iz kola i krenuli prema Borisu.

- Boris je odličan policajac operativac u pravom smislu te reči. Odmah je pokazao službenu legitimaciju tim momcima, a dok je vadio dokument napadači su videli Borisov pištolj za pojasom. Tada su krenule najgrđe uvrede – "Šta hoćeš pandurčino? O, utoku imaš. 'Ajde p..., pucaj ako smeš", i napali su Borisa – pričaju za "Blic" njegove kolege i nastavljaju:

- Počeli su da otimaju Borisu pištolj i da ga tuku. Kada se začuo pucanj, Boris je smogao snage i uhvatio pištolj za cev te zaglavio čauru u njemu. Napadač je pokušavao da repetira pištolj ali nije uspeo, jer očigledno nije znao da je na taj način zaglavljen okidač i to je Borisu i njegovoj ženi spaslo život – kažu Borisove kolege.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde.

Oceni vest:
5
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan