DZNS: U toku je izdavanje lekarskih uverenja za buduće srednjoškolce i studente

DZNS: U toku je izdavanje lekarskih uverenja za buduće srednjoškolce i studente

U Domu zdravlja "Novi Sad" (DZNS), u toku je izdavanje lekarskih uverenja za upis u srednje, više škole i na fakultete.

Pregledi se rade u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika u ambulanti na Limanu (Bulevar cara Lazara broj 77) na II spratu (javiti se u sobe broj 244 i 245).

Sa sobom treba poneti izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, odnosno, svu medicinsku dokumentaciju koju dete poseduje i dokument sa slikom (đačka knjižica, lična karta ili pasoš).

Zbog očekivanih gužvi, od 29. juna moguće je dobiti termin za preglede predviđene za 3,  4. i 5. jul, na šalteru za informacije – od 7 do 12 časova.

S obzirom na to da se očekuje veći broj učenika, u ponedeljak, 3. i u utorak, 4. jula, lekari će raditi od 7 do 20 časova.

Po nalogu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, lekarska uverenja za srednje škole se šalju elektronskim putem.  

Lekarska uverenja se naplaćuju prema cenovniku Doma zdravlja “Novi Sad” koji je istaknut na oglasnoj tabli, a cena zavisi od smera koji se upisuje – poručuje Služba za odnose sa javnošću novosadskog Doma zdravlja.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Bežite od DZ

    pre 309 dana i 3 sata

    Pre tri godine su prilikom rutinskopg pregleda zaAkademiju umetnosti mojoj ćerki probili bubnu opnu u Domu zdravlja Novi Sad, do sada je dva puta operisana. Ostala je ceo dan na pregledima i to koštalo 3000 din.

    Posle smo za sat vremena uradili drugi pregled u Crvenom signalu za 2500. Eto, ima alternative.

    Oceni komentar:
    0
    3