Džulija Roberts boravila na Tvrđavi sa porodicom

Džulija Roberts boravila na Tvrđavi sa porodicom

Ovih dana hotel „Leopold Prvi” na Petrovaradinskoj tvrđavi ugostio je brojne filmske zvezde, među kojima je svakako najzvučnije ime Džulija Roberts.

Megazvezda je odsela u Beogradu, ali je u sredu odlučila da večernje časove provede s porodicom i prijateljima u pomenutom hotelu, uživajući u pogledu na Dunav i Novi Sad, a još više u ukusnim zalogajima koje je specijalno pripremao šef kuhinje Mihajlo, saznaje Dnevnik.

Džulija je sa suprugom i sinom stigla oko 18 časova i smestila se u apartman koji nosi identični naziv kao i hotel – „Leopold Prvi”. Čim je asistentkinja hotela preuzela njene ključeve i predala dokumenta, poznata glumica ljubazno je izrazila želju da večera, ne krijući da je doputovala gladna i umorna.

Naručila je file lososa na pirinču u krem-sosu od vina i belog luka, dok je njen sin uživao u pilećim krilcima u pikantnom sosu, a potom i u taljatelama u krem-sosu od slanine i čeri paradajza.

Po rečima hotelskog osoblja, poznata glumica je bila ljubazna, ali s obzirom na to da je na privatnom putovanju, nije želela da se fotografiše.

Međutim, istovremeno se i zahvalila što je uopšte pitana za dozvolu da bude fotografisana.

Danas u prepodnevnim satima Džulija Roberts preuzela je svoja dokumenta, pozdravila se strastveno sa svojim mužem, koji je ostao da radi na snimanju filma „Ibica”, i sa sinom otišla iz hotela.

Oceni vest:
16
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nada i Mićo

  pre 997 dana i 11 sati

  divna priča...

  Oceni komentar:
  1
  3
 • pera

  pre 996 dana i 2 sata

  Bravo novinar. Jos malo pa si za Story.

  Oceni komentar:
  1
  2