Edukativna radionica za roditelje ovog utorka u Američkom kutku

Edukativna radionica za roditelje ovog utorka u Američkom kutku

Američki kutak u Novom Sadu poziva sve zainteresovane na radionicu "Igra po meri deteta" na kojoj će biti predstavljena ideja iznajmljivanja igračaka i razlozi zbog kojih ovakav servis koriste roditelji širom sveta. Radionica će se održati u utorak, 22. decembra sa početkom od 18 časova u prostorijama Kutka.

Ideja KlickerBox servisa je da se deci, u periodu najintenzivnijeg fizičkog, emotivnog i mentalnog razvoja, ponudi što veći broj različitih kvalitetnih edukativnih igračaka, odnosno različitih sredstava stimulacije, a da zbog toga ne trpi stambeni prostor niti kućni budžet.

Servis funkcioniše tako što svakog meseca na kućnu adresu stiže kutija sa četiri edukativne igračke spram uzrasta i razvojnih potreba, koje bira tim stručnjaka sastavljen od psihologa, pedagoga, pedijatra i logopeda. Uz igračke stižu i posebno osmišljene ideje za igru kako bi se od svake igračke izvukle sve razvojne prednosti.

Učesnici Olimpijade za decu održane ovog januara u Američkom kutku

Na ovoj radionici roditelji će imati priliku da se upoznaju sa KlickerBox igračkama, i saznaju više o razvojnim potrebama dece na različitim uzrastima, skupovima veština kojima su sposobna da ovladaju, kao i igračkama koje odgovaraju datim razvojnim i saznajnim sposobnostima. Pored edukacije o pravilnoj upotrebi igračaka, važan deo radionice zauzeće i edukacija o alternativnoj igri sa svakom igračkom kako bi se iskoristile sve njene prednosti.

Radionica je namenjena roditeljima dece od devet meseci do četiri godine i potpuno je besplatna uz obaveznu prijavu putem sledećeg linka http://goo.gl/forms/wK5f1zhqfZ.

​Organizatori poručuju da požurite sa prijavom jer je broj mesta je ograničen!​​

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan