Edukativna radionica za roditelje ovog utorka u Američkom kutku

Edukativna radionica za roditelje ovog utorka u Američkom kutku

Američki kutak u Novom Sadu poziva sve zainteresovane na radionicu "Igra po meri deteta" na kojoj će biti predstavljena ideja iznajmljivanja igračaka i razlozi zbog kojih ovakav servis koriste roditelji širom sveta. Radionica će se održati u utorak, 22. decembra sa početkom od 18 časova u prostorijama Kutka.

Ideja KlickerBox servisa je da se deci, u periodu najintenzivnijeg fizičkog, emotivnog i mentalnog razvoja, ponudi što veći broj različitih kvalitetnih edukativnih igračaka, odnosno različitih sredstava stimulacije, a da zbog toga ne trpi stambeni prostor niti kućni budžet.

Servis funkcioniše tako što svakog meseca na kućnu adresu stiže kutija sa četiri edukativne igračke spram uzrasta i razvojnih potreba, koje bira tim stručnjaka sastavljen od psihologa, pedagoga, pedijatra i logopeda. Uz igračke stižu i posebno osmišljene ideje za igru kako bi se od svake igračke izvukle sve razvojne prednosti.

Učesnici Olimpijade za decu održane ovog januara u Američkom kutku

Na ovoj radionici roditelji će imati priliku da se upoznaju sa KlickerBox igračkama, i saznaju više o razvojnim potrebama dece na različitim uzrastima, skupovima veština kojima su sposobna da ovladaju, kao i igračkama koje odgovaraju datim razvojnim i saznajnim sposobnostima. Pored edukacije o pravilnoj upotrebi igračaka, važan deo radionice zauzeće i edukacija o alternativnoj igri sa svakom igračkom kako bi se iskoristile sve njene prednosti.

Radionica je namenjena roditeljima dece od devet meseci do četiri godine i potpuno je besplatna uz obaveznu prijavu putem sledećeg linka http://goo.gl/forms/wK5f1zhqfZ.

​Organizatori poručuju da požurite sa prijavom jer je broj mesta je ograničen!​​

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

almaško groblje isključenja struje horoskop sahrane novosadsko porodilište novorođenčad servisne informacije radosne vesti jkp lisje horoskopski znaci novosađani bez struje Miloš Vučević servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad bez vode jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad EPS porodilište štrand dunav bebe matična knjiga rođenih havarija na vodovodu elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja RHMZ betanija gradsko groblje