Edukuj se, zabavi se i dođi na AEGEE Local Training Course 2016.

Edukuj se, zabavi se i dođi na AEGEE Local Training Course 2016.

Posleuspešno održanog LTC-a 2015, AEGEE Novi Sad ovog decembra organizuje Local Training Course 2016!

Teme treninga će biti event management i fundraising, a kao učesnici mogu da se prijave svi koji žele da od naših trenera nauče korisne stvari i čuju njihova iskustva u ovim oblastima, ali i da se dobro zabave i upoznaju nove ljude. Možete aplicirati bez obzira da li ste još uvek studenti ili na kom ste fakultetu. LTC će trajati dva dana, odnosno za vikend 17. i 18. decembra, a mesto održavanja je Ribnjak (preko puta Štranda). Fee je 10 eura i pokiva jedno noćenje u hostelu i obroke za vreme trajanja treninga.

Da biste se prijavili na ovaj AEGEE događaj potrebno je da popunite formular najkasnije do 30. novembra u ponoć kada se prijave zatvaraju.

AEGEE je najveća interdisciplinarna studentska organizacija u Evropi. Ima preko 13000 članova i na lokalu deluje u više od 270 gradova. U najvećoj meri se bavi organizacijom turističkih i edukativnih putovanja za mlade, sa ciljem stvaranja Evrope bez granice, u čemu ima podršku Evropske komisije, Saveta Evrope, UN-a i UNESCO-a.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana izmena režima saobraćaja isključenje vode Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani mural horoskop klisa bez vode elektrovojvodina bez struje isključenja struje jkp lisje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JGSP "Novi Sad" raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija betanija Isključenje struje bebe raspored sahrana i ispraćaja novosadska policija novosadsko porodilište intervju servisne informacije novi sad izmena trase autobusa servisne informacije novorođenčad