Ekipe "Parking servisa" čiste sneg na parkiralištima

Ekipe "Parking servisa" čiste sneg na parkiralištima

U okviru zajedničke akcije Zimske službe grada Novog Sada i drugih komunalnih preduzeća, JKP "Parking servis" se od prvih snežnih padavina nalazi na terenu koristeći sve raspoložive resurse.

Zimska služba je angažovana 24 sata, pa su i tokom jutra ekipe "Parking servisa", kako saopštavaju u tom preduzeću nastavile da uklanjaju snežni pokrivač na zatvorenim i otvorenim parkiralištima.

- Radnici našeg preduzeća, osim prilaza javnoj garaži i parkirališta kod Trga galerija, očistili su parking prostor kod Instituta u Kamenici, parkinge ispred bolnica, otvorena parkirališta u centru grada, a uklanja se sneg i sa platoa kod Železničke stanice i Master centra – saopštavaju u "Parking servisu"

Kako bi se sprečilo stvaranje debljeg snežnog pokrivača i proklizavanje, na očišćena parking mesta i prilaze parking objektima posipa se so.

Mehanizacija "Parking servisa" radi u dve smene, dnevna i noćna, a u slučaju novih snežnih padavina određene su i dežurne ekipe za čišćenje snega sa parkirališta.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje dnevni horoskop novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad horoskopski znaci isključenja struje isključenje vode servisne informacije novi sad Dom zdravlja Novi Sad novosadsko porodilište vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad horoskop sahrane novi sad bez vode Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja betanija štrajk poštara Vreme u Novom Sadu bez struje jkp lisje elektrovojvodina zodijak matičar novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Nebojša Stefanović bebe JKP Vodovod i kanalizacija