"Eko Kurir" obeležava Dan Dunava uz bogat program i besplatan pregled dvotočkaša

"Eko Kurir" obeležava Dan Dunava uz bogat program i besplatan pregled dvotočkaša

Eko Kuriri pozivaju Novosađane da im se pridruže u proslavi Dana Dunava u subotu, 29 juna, od 16 sati u "Eco Houseu" u Novom Sadu, koji se nalazi u ulici Ćirila i Metodija broj 60.

Kako najavljuju, pripremljen je bogat biciklistički, ekološki i muzički program za decu i odrasle. Organizovali su za vaše biciklove besplatan tehnički pregled, ciklo turističku vožnju dunavskom rutom od "Eco Housea" do Futoga i nazad, eko tombolu, kao i raznovrstan muzički program u selekciji DJ Gess Hu i DJ Mufsija.


Za radost najmlađih posetilaca, biće izvedena pozorišna predstava, kreativne radionice i spuštanje niz tobogan u dvorištu "Eco Houseu".

Događaj počinje u 16 i trajaće do 23 sata, a ulaz je besplatan. 

Klub ljubitelja biciklizma "Eko Kurir" organizuje događaj zajedno sa udruženjem Aktiv NS i uz podršku OPENS2019 i Kancelarije za mlade grada Novog Sada u okviru projekta "Aktivan sa stilom" koji za cilj ima pre svega promociju zdravih stilova života među mladima u Novom Sadu. Konkretne aktivnosti su usmerene na razvijanje ekološke svesti, promovisanje biciklizma, planinarenja, orijentiringa i fizičkih aktivnosti u prirodi, kao i promociji bezbednog ponašanja u saobraćaju među mladima.


Više informacija o događaju možete pogledati ovde.

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan