EKOLOŠKA AKCIJA U SUBOTU: "Mama, tata, neću Novi Sad u smeću!"

EKOLOŠKA AKCIJA U SUBOTU: "Mama, tata, neću Novi Sad u smeću!"

U subotu, 25. marta, u Novom Sadu će biti održana akcija "Zelenog maslačka", ekološkog udruženja koje radi na podizanju svesti o očuvanju životne sredine kod dece, roditelja i vaspitača, a onda i kod ostalih sugrađana.

Akcija "Mama,tata neću Novi Sad u smeću!" koju organizuje "Zeleni maslačak" održaće se u subotu, s početkom u 11 časova, a imaće za cilj da se od PET ambalaže, limenki i papira očisti obalni deo Dunava (leva obala) na potezu nizvodno od Štranda do broda Cepelin.

Prikupljene sekundarne sirovine udruženje će prodati, a prikupljen novac poslužiće za kupovinu neophodnih stvari za ekološki vrtić "Maslačak".

Kako se poručuje u saopštenju, svi zainteresovani sugrađani dobrodošli su da se priključe akciji, a okupljanje je na Sunčanom keju, kod zgrade JKP "Vodovod i kanalizacija", u 11 časova.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dejan

  pre 1197 dana i 13 minuta

  Greška u mestu dešavanja, naime sutra se čisti deo grada između Mosta slobode i helikoptera Bulevara Despota Stefana i Sunčanog Keja, popularna Kineska četvrt zajedno sa studentskim domovima. Skup jeste u 11h na platou ispred Novog studentskog doma C u ulici Bulevar Despota Stefana 7a na limanu 3, preko puta OŠ "Žarko Zrenjanin".
  Dobrodošli!

  Oceni komentar:
  0
  0