Elektronske parking karte smanjuju gužve u "Parking servisu"

Elektronske parking karte smanjuju gužve u "Parking servisu"

Iz JKP Parking servis" javljaju da je od 1. decembra svim korisnicima povlašćenih stanarskih parking karata omogućeno plaćanje ovih karata elektronskim putem.

– Plaćanje stanarske karte na ovaj način, koja je inače najjeftinija u Srbiji i znosi 130 dinara na mesečnom nivou, naši sugrađani su prihvatili, jer izbegavaju gužve i ne gube vreme odlaskom do blagajne našeg Preduzeća, već to rade od kuće. Za samo nekoliko dana, elektronskim putem stanarsku kartu je kupilo preko 400 naših sugrađana – navodi se u saopštenju, te podseća da se ovaj način plaćanja može obaviti odlaskom na sajt JKP "Parking Servis", a zatim na link ePPK.

– Pozivamo građane da nastave sa elektronskim načinom plaćanja stanarske karte i podsećamo da svi oni koji stanuju u zoni naplate, a poseduju automobil na svom imenu i prijavljeni su na adresi na kojoj stanaju, ostvaruju pravo kupovine ove povlašćenje parking karte – kažu u "Parking servisu".

Sve informacije se mogu dobiti i na telefon 472 41 40.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad jkp lisje raspored sahrana novi sad RHMZ javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja bez struje JKP Vodovod i kanalizacija isključenja Elektrodistribucija Novi Sad bez vode magla zodijak zagađenje sremska kamenica Isključenje struje zagađenje vazduha novosadsko porodilište novorođenčad isključenja struje astrologija isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina horoskop skupština grada novog sada dnevni horoskop bebe betanija