"EMERALD GARDEN RESIDENCE": Novi koncept življenja na Detelinari, ostvarite značajnu uštedu tokom trodnevnih popusta (FOTO)

"EMERALD GARDEN RESIDENCE": Novi koncept življenja na Detelinari, ostvarite značajnu uštedu tokom trodnevnih popusta (FOTO)

Kupiti dom za svoju porodicu je veoma ozbiljna životna odluka. Treba dobro odmeriti svoje mogućnosti i potrebe, odabrati lokaciju za budući porodični život, te proceniti kvalitet ponuda različitih građevinskih kompanija. Gradi se po celom Novom Sadu, mnogo je građevinskih investitora koji bi da se okušaju u ovoj popularnoj delatnosti, što može otežati odluku o kupovini onome ko sebi traži stan.

Kako doneti kvalifikovanu odluku? Koje elemente gledati, kako ih proceniti, kome verovati? Ovo su pitanja koja muče Novosađane, ali i sve ostale koji bi da reše svoje stambeno pitanje. Stručnjaci uglavnom savetuju potencijalne kupce da poverenje poklone investitorima sa iskustvom i istorijom kvalitetno sagrađenih stambeno poslovnih objekata.

Naša ekipa je, istražujući prilike na tržištu nekretnina, posetila poslovne prostorije građevinskog preduzeća Emerald Hill, locirane na Bulevaru vojvode Stepe broj 52. Stručni tim ove kompanije, istakao se na novosadskom tržištu nekretnina, gradeći poslovno stambene objekte još od 1992. Sa preko 100.000 izgrađenih kvadrata visokog kvaliteta, izborili su sebi ugled i prestiž kako među kolegama, tako i među kupcima.

Njihov najnoviji projekat je stambeno-poslovni kompleks "Emerald Garden Residence" koji svojim stilom, kapacitetima i organizacijom prostora redefiniše koncept življenja na Detelinari.

Najpovoljnije cene i značajni popusti dostupni su samo u "Danima pretprodaje" – 27, 28. i 29. jula 2020. godine


Ukoliko razmišljate
o kupovini stana, Emerald Hill Vam nudi jedinstvenu priliku da dobijete vrhunski kvalitet uz velike popuste po neponovljivim cenama.

Naš arhitektonski tim je rešio goruće probleme savremenog stanovanja u urbanim centrima, poput nedostatka mesta za parkiranje i pomanjkanja zelenih površina – kazala nam je Sandra Đerman, tehnički direktor.

Objekat "Emerald Garden Residence" ima suterenski parking prostor na dva nivoa, sa 101 prostranim parking mestom i pažljivo dizajniranu, samoodržavajuću zelenu površinu koja pokriva poslovni kompleks u prizemlju zgrade, pružajući užitak u momentima opuštanja stanarima čijim prozorima je okružena, objašnjava direktor prodaje Jovan Nedeljkov.


Prizemlje
"Emerald Garden Residence" namenjeno je poslovnim objektima. Dovoljno je prostrano i optimalno isprojektovano da zadovolji i najzahtevnije poslovne korisnike.

Iznad prizemlja, na pet etaža, smeštene su 84 stambene jedinice, različite sobnosti i kvadrature, projektovane da funkcionalnošću i vrhunskim kvalitetom izrade, prevaziđu očekivanja svojih budućih vlasnika, rekao nam je Damir Prćić, marketing menadžer u Emerald Hillu. Po njegovim rečima, ovaj objekat nudi vrhunsku termičku, hidro i zvučnu izolaciju, što izuzetno doprinosi, kako udobnosti stanovanja, tako i niskim troškovima života.

Stanovi su opremljeni u saradnji sa najboljim proizvođačima opreme za građevinske objekte. Podne obloge renomiranog Tarketa, sa 30 godina garancije, daju utisak visoke klase, koju opravdavaju i dodatno potvrđuju visokokvalitetne Hansgröhe sanitarne armature i fantastična italijanska keramika u kupatilima i kuhinjama. Od arhitekte-dizajnera enterijera Stefana Tomića doznajemo da je kupcima stanova u ovoj zgradi na raspolaganju i mogućnost njihovog kompletnog opremanja nameštajem po meri i zahtevima kupca.

"Emerald Garden Residence" nalazi se u neposrednoj blizini osnovne škole i dečijeg vrtića, a grad je urbanističkim planom predvideo izgradnju nove pijace, ambulante, fontane i javne česme na susednoj parceli. Jedna od najvažnijih novosadskih saobraćajnica, Bulevar Evrope, nalazi se na nekoliko stotina metara od objekta, dok sama zgrada apsolutno dominira lokacijom zauzimajući prostor na uglu ulica Janka Čmelika i Orlovića Pavla. Svojom monumentalnošću savremenog tipa, modernom fasadom i pratećim elementima, "Emerald Garden Residence" estetski oplemenjuje prostor u kom se nalazi i svojim stanarima pruža osećaj pripadnosti ekskluzivnom klubu vlasnika Emerald Hill objekata.


Useljenje
se očekuje krajem 2022. godine, a u "Danima pretprodaje" budući vlasnici imaju jedinstvenu priliku da kupe porodični dom po izuzetno povoljnim uslovima, cenama koje nikada neće biti niže nego tom prilikom i dodatnim, veoma značajnim popustima.

Naši čitaoci mogu da zakažu svoj lični termin za razgovor sa prodajnim predstavnicima Emerald Hilla, koji će im do detalja ukazati na sve mogućnosti i iscrpno odgovoriti na sva eventualna pitanja, obećava Jovan Nedeljkov.

Svoj termin možete rezervisati pozivanjem broja telefona 021/382 99 20.

Najpovoljnije cene i značajni popusti, dostupni su samo u "Danima pretprodaje" 27, 28. i 29. jula 2020. godine.

Vidimo se!


Promotivni tekst

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Rokfeler

  pre 1397 dana i 12 sati

  Smaragdni vrtovi 60-tih.

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Detelinarac

  pre 1397 dana i 3 sata

  Odrastao sam na Detelinari. Nas kraj je potcenjen, ali su ljudi super.

  Koliko kosta tu kvadrat stana?

  Oceni komentar:
  4
  6