EPS: Finanijske kazne odgovornima za povišene račune za struju

EPS: Finanijske kazne odgovornima za povišene račune za struju

Bura u javnosti izazvana uvećanim decebarskim računima za električnu energiju se ne stišava. Iz EPS uveravaju da niko neće biti oštećen, jer će, pojačanom kontrolom, greške ispraviti u januarskom računu.

Kako saznaje RTS, EPS će danas izaći sa prvim rezultatima unutrašnje kontrole, u kojima bi trebalo biti otkriveno kako je došlo do grešaka i ko je kriv, te navedena  imena odgovornih, kao i sankcije za propuste koje su načinili.

U Elektroprivredi Srbije ističu da će svi koji su napravili greške prilikom očitavanja ili su na drugi način uticali na visinu računa građana biti i finansijski kažnjeni.

- Svi naši građani koji smatraju da su oštećeni i da imaju nerealno veći račun, mogu da upute reklamaciju – saopštio je u nedelju Milorad Grčić, v. d. direktora  "Elektroprivrede Srbije", naglasivši pritom da na teritoriji Vojvodine nije bilo nikakvih problema s računima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje bebe novosadsko porodilište bez struje raspored sahrana novi sad bez vode isključenja struje sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja novosađani Isključenje struje šoping centar promenada elektrovojvodina matičar novi sad servisne informacije Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad klinički centar vojvodine JKP Vodovod i kanalizacija KCV novosadska policija Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija jkp novosadska toplana novorođenčad isključenje vode promenada JGSP "Novi Sad" Aleksandar Vučić