EPS kreće u kampanju protiv krađe struje

EPS kreće u kampanju protiv krađe struje

Elektroprivreda Srbije raspisala je javni poziv za sprovođenje promotivne kampanje u cilju sprečavanja krađe električne energije.

Kako prenosi portal "eKapija", EPS mora da se izbori sa pojavom koju konkurentske kompanije u Evropi i ne poznaju, a to je neovlašćena potrošnja električne energije. Budući da su godišnji gubici višemilionski, u pitanju je veliki problem s kojim se kompanija suočava, a koji direktno ugrožava kupce električne energije i samim tim elektroenergetski sistem Srbije. Prevođenje ove potrošnje u regularne tokove – naplatu, značilo bi da EPS može još više novca da ulaže u kapitalne projekte i da više uplati u budžet, što bi uticalo na dobrobit svih kupaca i društva u celini, navodi se u oglasu koji je objavio EPS.

Dodaje se da, iako je krađa struje krivično delo i svakom počiniocu sledi zatvorska kazna, primena ovakvih sankcija nije dovoljno efikasna. Prva i osnovna opasnost, dodaju iz EPS, nije ekonomski pokazatelj, već opasnost po ljudske živote.

Zadatak kompanje koja bude odabrana na tenderu biće – izrada okvira komunikacione strategije, izrada slogana i logotipa kampanje (koji treba da budu raspoznatljivi u svim materijalima), vizuelna rešenja za plakat i novinski oglas, produkcija i postprodukcija kratkog promotivnog filma od 10 sekundi, produkcija promotivnih plakata (1.000 primeraka).

Ponude se dostavljaju do 24. jula 2017. godine.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija hrana lisje almaško groblje radosne vesti raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad OK Vojvodina groblje elektrovojvodina bebe sahrane novorođenčad raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad novosadsko porodilište Spens isključenja struje štrand opens 2019 jkp lisje bez struje opens distrikt vremenska prognoza servisne informacije havarija na vodovodu JKP Vodovod i kanalizacija bez vode gradsko groblje