EPS kreće u kampanju protiv krađe struje

EPS kreće u kampanju protiv krađe struje

Elektroprivreda Srbije raspisala je javni poziv za sprovođenje promotivne kampanje u cilju sprečavanja krađe električne energije.

Kako prenosi portal "eKapija", EPS mora da se izbori sa pojavom koju konkurentske kompanije u Evropi i ne poznaju, a to je neovlašćena potrošnja električne energije. Budući da su godišnji gubici višemilionski, u pitanju je veliki problem s kojim se kompanija suočava, a koji direktno ugrožava kupce električne energije i samim tim elektroenergetski sistem Srbije. Prevođenje ove potrošnje u regularne tokove – naplatu, značilo bi da EPS može još više novca da ulaže u kapitalne projekte i da više uplati u budžet, što bi uticalo na dobrobit svih kupaca i društva u celini, navodi se u oglasu koji je objavio EPS.

Dodaje se da, iako je krađa struje krivično delo i svakom počiniocu sledi zatvorska kazna, primena ovakvih sankcija nije dovoljno efikasna. Prva i osnovna opasnost, dodaju iz EPS, nije ekonomski pokazatelj, već opasnost po ljudske živote.

Zadatak kompanje koja bude odabrana na tenderu biće – izrada okvira komunikacione strategije, izrada slogana i logotipa kampanje (koji treba da budu raspoznatljivi u svim materijalima), vizuelna rešenja za plakat i novinski oglas, produkcija i postprodukcija kratkog promotivnog filma od 10 sekundi, produkcija promotivnih plakata (1.000 primeraka).

Ponude se dostavljaju do 24. jula 2017. godine.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo nevreme jkp novosadska toplana servisne informacije horoskop Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje elektrovojvodina javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bebe bez vode sahrane vlada srbije betanija novosadsko porodilište jkp lisje gradsko groblje detelinara servisne informacije novi sad novosađani novorođenčad Vreme u Novom Sadu Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija matičar novi sad Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode bez struje horoskopski znaci