EPS moli građane da sami očitaju svoja brojila zaključno sa 1. aprilom

EPS moli građane da sami očitaju svoja brojila zaključno sa 1. aprilom

"Elektroprivreda Srbije" javlja da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, uložiti maksimalne napore da, u okviru redovnih aktivnosti, očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana, "Elektroprivreda Srbije" moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte. Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila, pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla, slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mejl adrese prema lokaciji brojila. 

Adrese za distributivna područja: 
• za područje Vojvodine  
• za područje Beograda je  
• za područje Kraljeva 
• za područje Kragujevca 
• za područje Niša 

EPS, kao društveno odgovorna kompanija, moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila, čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa. 

Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti "Elektroprivrede Srbije" usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije – navodi se u saopštenju ove kompanije.

Oceni vest:
5
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • ch

  pre 57 dana i 11 sati

  ceo dan zovem da prijavim i samo prekine veza i sta sad da radim boli vas poslacete duple racune jel tako?

  Oceni komentar:
  4
  11
 • Dragoljub Mitrović

  pre 57 dana i 11 sati

  Stanje na datum 01.04.2020god.

  Oceni komentar:
  2
  6