"ER SRBIJA": Zbog korone omogućena besplatna promena datuma putovanja

"ER SRBIJA": Zbog korone omogućena besplatna promena datuma putovanja

Nacionalna avio-kompanija omogućila je putnicima besplatnu promenu datuma putovanja za karte kupljene u periodu do 15. septembra ove godine.

Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži "Er Srbije", osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. marta 2021. godine, navodi se u saopštenju "Er Srbije".

Putnici datum leta, bez naplate penala, mogu da zamene neograničen broj puta, u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja.

Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene dostupne tarife.

Direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije" Jirži Marek rekao je da su, zbog situacije izazvane posledicama pandemije korona virusa, želeli da izađu u susret potrebama putnika i pruže im veću fleksibilnost pri organizaciji putovanja.

– Svesni smo da je planiranje odmora, kao i bilo koje vrste putovanja, trenutno otežano i zato verujemo da ćemo im ovom akcijom značajno olakšati i omogućiti da planiranju pristupe rasterećenije i bez dodatnog stresa – rekao je Marek.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan