ETIKUM 2016: Međunarodna konferencija na Fakultetu tehničkih nauka

ETIKUM 2016: Međunarodna konferencija na Fakultetu tehničkih nauka

Katedra za metrologiju, kvalitet, pribore, alate i ekološko inženjerske aspekte, Departman za proizvodno mašinstvo Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu organizuje desetu naučnu konferenciju sa međunarodnim učešćem ETIKUM 2016, koja će se održati od 23. do 25. juna u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka, s početkom u 9 časova.

ETIKUM konferencija predstavlja naučni i stručni skup na kome istraživači i inženjeri prezentuju svoje radove i diskutuju o inovacijama i novim tehnologijama u oblastima metrologije i kontrole kvaliteta u proizvodnom mašinstvu, metrologije i kontrole kvaliteta u oblasti zaštite životne sredine, metrologije i kontrole kvaliteta u biomedicinskom inženjerstvu, a od ove godine i u novoj sekciji pod nazivom merenje u kulturnom nasleđu.

Dodatne informacije su dostupne na internet prezentaciji Departmana za proizvodno mašinstvo.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Vreme u Novom Sadu Isključenje struje Dom zdravlja Novi Sad sahrane novi sad Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja Nebojša Stefanović elektrovojvodina štrajk poštara bez struje isključenje vode betanija horoskop novorođenčad novosađani isključenja struje novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza horoskopski znaci servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad bez vode dnevni horoskop zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija bebe