EXIT 2016: Humanitarna akcija za pomoć deci oboleloj od karcinoma

EXIT 2016: Humanitarna akcija za pomoć deci oboleloj od karcinoma

Exit fondacija pokrenula je novu humanitarnu akciju, kojom će nastaviti prikupljanje sredstava za izgradnju odeljenja za decu obolelu od karcinoma u Kliničkom centru Niš, rečeno je sinoć na vanrednoj konferenciji za novinare u pres centru Exita, povodom završetka ovogodišnjeg Exit festivala.

Novinarima su govorili direktor i osnivač Exita Dušan Kovačević, direktor komunikacija Exit tima Sagor Mešković i član Exit fondacije i humanitarac Jovan Simić, a tema je bila humanitarna akcija i utisci sa ovogodišnjeg Exit festivala.

Kad je o humanitarnoj akciji reč, Simić je rekao da je još na prošlogodišnjem festivalu počela akcija prikupljanja ličnih stvari od muzičkih zvezda koje nastupaju na Exitu, pa je tako dobio palice od bubnjara Motorheda, a ove godine dobijene su potpisane majice od Davida Gete i Džordža Klintona, te brojni drugi predmeti od trzalica, narukvica, palica za bubnjeve i sličnih stvari.

- Exit fodacija ne ostavlja ne dovršenim poslove koje započne, tako ćemo nastaviti da prikupljamo novac za izgradnju odeljenja za decu obolelu od karcinoma u Kliničkom centru u Nišu, rekao je Simić.

Kovačević je najavio da će Exit fondacija preko nekih vodećih svetskih medija internacionalizovati pomenutu akciju jer se radi o globalnim zvezdama.

Ostatak vesti pročitajte na sajtu RTV

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan