Exit 2016: Još 400 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Exit 2016: Još 400 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Za vreme održavanja Exita, od 7. do 10. jula, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama: ulica Lisinskog, ulica prote Mihaldžića, ulica Vladimira Nazora, Trg vladike Nikolaja i parking prostor duž Keja skojevaca.

Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, iz JKP "Parking servis" apeluju na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod SPC "Vojvodina" u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK "Vojvodina" i Spensa (kod restorana "Ognjište").

Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi, poručuju iz ovog gradskog preduzeća. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan