Exit 2016: Još 400 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Exit 2016: Još 400 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Za vreme održavanja Exita, od 7. do 10. jula, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama: ulica Lisinskog, ulica prote Mihaldžića, ulica Vladimira Nazora, Trg vladike Nikolaja i parking prostor duž Keja skojevaca.

Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, iz JKP "Parking servis" apeluju na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod SPC "Vojvodina" u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK "Vojvodina" i Spensa (kod restorana "Ognjište").

Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi, poručuju iz ovog gradskog preduzeća. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad horoskopski znaci zodijak dnevni horoskop isključenja bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo zagađenje JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje elektrovojvodina javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode raspored sahrana novi sad sahrane novi sad astrologija betanija magla novosadsko porodilište novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode Isključenje struje horoskop bebe zagađenje vazduha skupština grada novog sada RHMZ isključenja struje