EXIT 2017: Dolaze Bad Company UK i Black Sun Empire

EXIT 2017: Dolaze Bad Company UK i Black Sun Empire

Listi izvođača na glavnoj bini predstojećeg EXIT festivala pridružiće se legendarna britanska četvorka Bad Company UK i holandski majstori Black Sun Empire, kao i mladi producent i didžej Funtcase.

Podrška čuvenom bass programu Exita biće nova bina festivala, "Cockta Beats&Bass", koja će predstaviti najbolje bass, ali i rap i hip-hop izvođače. Dve uticajne novosadske organizacije, drum&bass heroji i tvorci legendarnih Šurenje i SHURIKEN događaja, Drop Sensei, kao i organizatori sada već kultnih hip-hop žurki CAKE Beats, biće domaćini programa na novoj festivalskoj bini, a pridružiće im se i ostale domaće i regionalne organizacije i izvođači.

AKCIJA 4+1 SAMO DO PONEDELJKA, 5. JUNA: Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon. Akcija se odnosi na ulaznice za ceo festival, bilo da su to četvorodnevna ili petodnevna za Exit, trodnevna za Sea Dance ili Exit Avantura ulaznica koja objedinjuje ova dva festivala u Novom Sadu i Budvi. Četvorodnevne ulaznice za Exit (6-9. jul) u prodaji su po promotivnoj ceni sa 50% popusta, od 6.990 dinara, dok su petodnevne ulaznice za festival, koje obuhvataju i Day Zero sa nastupom sastava The Killers, te No Sleep festival na mts Dance Areni i #NSNS bini (5-9. jul), dostupne za dodatnih 1490 dinara. Akcija "4+1" odnosi se i na ulaznice za Exit Avanturu (EXIT 4 dana + Sea Dance). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstixa i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta festivala. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan