Exit apeluje da se kupljene ulaznice zamene što pre zbog uvedene duže procedure

Exit apeluje da se kupljene ulaznice zamene što pre zbog uvedene duže procedure

Exit obaveštava da su rasprodate sve četvorodnevne ulaznice a da oni koji nisu stigli da osiguraju svoj ulazak na Tvrđavu od 8. do 11. jula, mogu da kupe jednodnevne ulaznice koje su u prodaji u ograničenim količinama. Takođe se apeluje na blagovremenu zamenu ulaznica za narukvice jer će procedura ove godine biti nešto duža zbog uvedenih dodatnih protokola.

Zbog dužeg procesa preuzimanja festivalskih narukvica, Exit apeluje na sve posetioce, a pogotovo one iz Novog Sada da zamenu obave od ponedeljka 5. do srede 7. jula, i time olakšaju ogromne gužve koje se očekuju u četvrtak na festivalskim kapijama.

Exit je na svom sajtu objavio zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala. U skladu sa bezbednosnim protokolom koji je usvojio Krizni štab, ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test

Exit je za kupce ulaznica obezbedio besplatne brze testove na novosadskom Sajmu od srede 7. jula, dok će oni koji ulaze s pozivnicama te testove moći da urade u laboratorijima Aqualaba, sa kojima je Exit festival dogovorio saradnju i beneficirane cene samo za posetioce.

OBAVITE ZAMENU VEĆ DANAS!

Proces zamene vaučera za festivalske narukvice biće vremenski značajno duži i podrazumevaće više provera u odnosu na ranije godine. Zbog toga, Exit apeluje na sve posetioce da zamenu obave od ponedeljka 5. jula do srede 7. jula. Svima koji vaučere ne zamene do četvrtka, 8. jula do 20 časova, festival ne garantuje da će moći da uđu tokom prve večeri, usled stvaranja ogromnih gužvi.

Exit festival je obezbedio tri lokacije u Novom Sadu na kojima će posetioci moći da zamene vaučere za festivalske narukvice. Zamenska mesta će se nalaziti na Trgu slobode od ponedeljka 5. jula do četvrtka 8. jula, zatim ispred Petrovaradinske tvrđave od utorka 6. jula do nedelje 11. jula, kao i na Novosadskom sajmu od srede 7. do nedelje 11. jula, i to samo za one koji će raditi brze testove.

U prodaji samo jednodnevne ulaznice
Veoma ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za EXIT festival 2021. po cenama od 2.990 dinara za četvrtak, 3.990 dinara za petak, 4.490 dinara za subotu, 3.490 dinara za nedelju nalazi se u prodaji putem zvanične stranice festivala i prodajne mreže Gigs Tix.

Oceni vest:
1
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan