Exit menja režim saobraćaja u Petrovaradinu

Exit menja režim saobraćaja u Petrovaradinu

Kako javljaju iz Kabineta gradonačelnika, tokom trajanja Exit festivala biće određena privremena zabrana saobraćaja za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine ulice u Petrovaradinu.

Određuje se privremeno uvođenje zone "30" u delu Preradoviđeve ulice, od Beogradske kapije do ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana "Lovoturs". Privremeno taksi stajalište se određuje na Trgu Vladike Nikolaja u Petrovaradinu kod Štrosmajerove ulice.

Takođe, privremeno se menja trasa autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika koja se pruža Beogradskom ulicom u Petrovaradinu na sledeći način – od Trga Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, Кameničkim putem, Кejom Skojevaca i Reljkovićevom ulicom, do Preradovićeve ulice i dalje postojećom trasom, osim linije broj 69, koja se od Trga Vladike Nikolaja pruža Кameničkim putem do raskrsnice sa ulicom Dunavske divizije i dalje postojećom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važiće od 17 časova 12, 13, 14. i 15. jula 2018. godine do 6. časova narednog dana. te 16. jula 2018. godine do 11 časova, a privremeno uvođenje zone "30" u delu Preradovićeve ulice važi od 12. do 16. jula 2018. godine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan