Exit na Viberu ima milion pratilaca iz 174 zemlje

Exit na Viberu ima milion pratilaca iz 174 zemlje

Nakon svega pola godine, Exit je premašio brojku od milion pratilaca iz čak 174 zemlje sveta i zauzeo svoje mesto među 15 najpopularnijih svetskih brendova na Viberu.

Kako se navodi u saopštenju organizatora festivala, Exit je ujedno i najpopularniji balkanski brend na Viberu, ispred vodećih sportskih klubova, kompanija i popularnih robnih marki, što potvrđuje ljubav prema festivalu koju širom regiona jednako dele obožavaoci i poznate ličnosti. U okviru EXIT Public Chata na Viberu moguće je videti i poznate glumce i muzičare kao što su Miloš Biković, Marko Nastić, Aleksandar Radojčić, Lea Dobričić, Nenad Okanović ili Nikola Škorić iz serije "Državni posao", koji ima čak i svoj stiker sa čuvenom replikom "Šta ti dečko radiš".
 

Exit je ove godine objavio i zvanični paket Viber stikera na srpskom, engleskom i ruskom jeziku, delo dizajnerke Tanje Zajceve iz Moskve, pobednice globalnog kreativnog konkursa "Moja EXIT avantura". Stikeri su u samo tri meseca preuzeti 1,5 miliona puta, a prosleđeni 8,5 miliona puta od strane korisnika. Exit i Sea Dance su tako postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu; obožavaoci koji su poslali najviše Exit stikera dolaze iz Srbije i država bivše Jugoslavije, ali i iz susednih zemalja, poput Mađarske i Bugarske. U stopu ih prate korisnici Vibera iz Rusije, Velike Britanije, Ukrajine, Nemačke, Francuske i Austrije, a na listi zemalja se nalaze i egzotične destinacije poput Solomonskih ostrva, Barbadosa i Fidžija. Exit će idućeg proleća obradovati stotine miliona korisnika Vibera širom sveta novim stikerima u duhu teme narednog festivalskog izdanja, EXIT Summer of Love 2017 – poručuje se u saopštenju.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan